Dagens spilforslag – Blades får ikke nedlagt Wolves

Kamp: Sheffield United – Wolverhampton

Spilforslag: Wolverhamton vinder kampen mod Sheffield United

Odds: 2,40

Spilstop: 14. september kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

Wolverhamton havde en ufattelig lang 2019/20-sæson. Den startede den 25. juli i kvalifikationen til Europa League og sluttede først den 11. august året efter. Denne sæson er Wolves dog ikke med i Europa League, hvilket alt andet lige resulterer i væsentligt færre kampe. Sæsonens første opgave bliver en tur til Sheffield United. Det blive ikke nogen let opgave, men det er en kamp, som Wolves skal vinde, hvis de skal op omkring Champions League-pladserne.

 

Derfor slår Wolverhampton Sheffield United

Wolverhampton kan som nævnt i år fokusere på ligaen. Det er indtil videre lykkes dem at holde på deres store profiler. Det vel nok største tab er Matt Doherty, som er skiftet til Tottenham. Sommeren helt store signing er den portugisiske angriber Fábio Silva, som blev hentet i FC Porto for næsten 300 millioner kroner. Det var 15 millioner mere end det hidtidige rekordindkøb den mexicanske angriber Raúl Jiménez, som man desuden har fået at holde på.

Sheffield United overraskede alt over alle gennem sidste sæson, hvor man længe kampe med om de europæiske pladser. Sæsonens sidste tre kampe endte dog med nederlag til Leicester, Everton og Southampton, hvilket betød, at man endte på en niendeplads. Sommerens største indkøb er Bournemouth-keeperen Aaron Ramsdale, som skal erstatte Dean Henderson, der er vendt tilbage til Manchester United forfra han var udlejet.

Man har ofte set hold, som har overraskede i første sæson for så at få det svært i den efterfølgende. Det er ikke utænkeligt, at det kunne ske for Chris Wilders tropper. Vi regner i hvert fald med, at Wolves og deres mange portugisiske profiler ender med at tage de tre point i det sydlige Yorkshire.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Wolverhampton vinder kampen mod Sheffield United. Hos Onside Betting får man odds 2,40 på dette resultat.