Kamp: Shakhtar Donetsk-FC Basel

Spilforslag: Shakhtar Donetsk vinder kamp

Odds: 1,86

Spilstop: 11. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Shakhtar Donetsk fik på overbesvisende vis spillet sig videre til Europa Leagues kvartfinaler. Nu gælder det FC Basel, som også imponerede i deres ottendedelsfinaler. Shakhtar har stolte traditioner i turneringen, som de vandt tilbage i 2009, da den hed UEFA Cuppen. Vi har da også tiltro til, at ukrainerne kan komme et skridt nærmere mod at gentage den bedrift med en sejr over Basel i Gelsenkirchen.

 

Derfor vinder Shakhtar

Shakhtar Donetsk har været flyvende, siden de startede op igen i slutningen af maj. I denne periode har de faktisk ikke tabt én eneste kamp. De vandt desuden det ukrainske mesterskab i suveræn stil med hele 23 point ned til Dynamo Kiev. Succesen er blevet overført til Europa League, hvor man har slået et par hårde modstandere i form af Benfica og Wolfsburg.

Første kamp mod Wolfsburg blev spillet tilbage i midten af marts, hvor man vandt med 2-1 i Tyskland. Det skete efter scoringer af Júnior Moraes og Marcos Antonio. I returopgøret kom der uønsket spænding, da Shakhtars midterforsvarer Davit Khocholava fik et direkte rødt kort efter 67 minutter. Det blev dog Shakhtar, som endte med at løbe med sejren, da de scorede tre mål på fire minutter i slutningen af kampen. Her var Júnior Moraes igen på pletten med to to scoringer, mens Manor Solomon også kom på tavlen.

FC Basel var og ganske overbevisende i de deres kampe mod Frankfurt. Scweizerne havde allerede vundet første kamp med 3-0. Der var ingen slinger i valsen i returkampen, hvor Fabian Frei sikrede en 1-0-sejr. Basel skuffede dog i den schweiziske liga, hvor en stribe uafgjorte kampe betød, at man måtte tage til takke med tredjepladsen, som ikke giver Champions League. Derfor er det helt store mål succes i Europa League.

De kommer dog til at få det svært mod et Shakhtar-hold, der som nævnt er skræmmende for tiden. Vi regner da også med, at det blive ukrainerne, som spiller sig videre til semifinalerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Shakhtar Donetsk vinder kampen mod FC Basel. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette resultat.