Dagens spilforslag og odds: Serbien sender Rumænien hjem med nul point

Spilforslag hver dag

Kamp: Serbien – Rumænien
Spilforslag: 2
Odds: 1,70
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Serbien-sejr hos Unibet

 

Der er lagt op til en drabelig duel i liga C af UEFA Nations League, når Serbien hjemme på Stadion Partizana i Beograd tager imod Rumænien. Serberne var med til sommerens slutrunde, hvor de dog måtte tage hjem efter tre gruppespilskampe, da det blev til en enkelt sejr og to nederlag. Deres gruppe var til gengæld også rimelig svær. Rumænerne var derimod ikke med ved verdensmesterskaberne, da de sluttede bag både Polen, Danmark og Montenegro i deres kvalifikationsgruppe. Derfor synes vi da også, at værterne burde være i stand til at slå gæsterne. Særligt fordi at de har en meget stærkere trup på papiret.

 

Serbien snupper sejren

Hjemmeholdet mødte Litauen i fredags. Her gjorde de fin figur, og generelt set er det serbiske landshold et mandskab i bedre. Efter skuffelsen over at have misset både EM 2012, VM 2014 og EM 2016 virker det til, at landstræneren Mladen Krstajić har fået styr på sine tropper og fået dem til at spille som en sammentømret enhed. Særligt deres midtbane ser stærk ud med Nemanja Matić, Dušan Tadić og Sergej Milinković-Savić – bare for at nævne et par stykker. Umiddelbart burde du ikke få særlig store problemer med at slå det rumænske landshold i aften.

Udeholdet var senest med til en stor slutrunde for to år siden, da de kvalificerede sig til EM i Frankrig. De gjorde dog ikke det store væsen af sig i gruppespillet, da de blot fik skrabet et enkelt point sammen i deres tre kampe. Selvom de har fået vundet en masse venskabskampe det seneste stykke tid, og de også gjorde det hæderligt mod Montenegro i fredags, så har vi ikke den store fidus til dem i dette opgør. Særligt fordi at deres trup mangler spillere fra de bedste ligaer rundt omkring i Europa. Deres største stjerne er således Vlad Chiricheș, som er reserve i italienske Napoli.

Derfor anbefaler vi at spille på, Serbien vinder kampen til odds 1,70 hos Unibet.

 

Odds på Serbien-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund