Kamp: Schweiz – Spanien

Spilforslag: Spanien vinder kampen

Odds: 1,99

Spilstop: 9. juni kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Schweiz og Spanien er efter to kampe begge fortsat på jagt efter den første sejr i dette års Nations League. Spanien har to point, mens schweizerne fortsat er på et rundt nul.

Spanien har leveret et par fornuftige resultater, mens Schweiz i højere grad har skuffet. Vi har da også størst tiltro til, at det bliver spanierne, som trækker det længste strå på Stade de Genève.

 

Derfor vinder Spanien kampen

Det har som sagt ikke været helt elendigt fra Spaniens side. De lagde ud med at spille 1-1 med naboerne Portugal. Her bragte Álvaro Morata spanierne foran midtvejs i første halvleg, mens Ricardo Horta udlignede sent i anden halvleg.

Spanien udvist karakter mod Tjekkiet, hvor de to gange var bagud. Begge gange kom man dog tilbage først ved Gavi og senere Inigo Martínez.

Man behøver ikke være matematisk student for at regne ud, at det efterlader Spanien på to point. Dermed vil de med en sejr i denne kamp stadig være godt med i kampen om førstepladsen.

Det kræver dog naturligvis tre point i Schweiz. De lagde ud med at tabe 1-2 til Schweiz. Derefter rendte de ind i en snitter på hele 0-4 i Portugal. Her var kampen reelt set lukket inden pausen, hvor der stod hele 3-0 til portugiserne.

Ser vi på Schweiz’ venskabskampe i år, så har de heller ikke ligefrem imponeret i disse. Her har man tabt 1-2 til England og spillet 1-1 mod Kosovo, som i disse dage huserer i Nations League C.

De sidste fire kampe mellem disse hold er endt 1-1 eller 1-0. Dette kan også meget vel blive en tæt affære. Vi regner dog med, at Spanien har kvaliteten til at slå dette yderst formsvage schweiziske mandskab.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Spanien vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,99 på dette.