Dagens spilforslag og odds: Sarpsborg får belgiske slag

Spilforslag hver dag

Kamp: Sarpsborg 08 FF – K.R.C. Genk
Spilforslag: 2
Odds: 1,67
Bookmaker: bwin

 

Odds på Genk-sejr hos bwin

 

Der er ikke mere Champions League på programmet i denne uge, men der er ingen grund til at være ked af det. I dag er der nemlig tonsvis af Europa League-kampe i dit TV- Du kommer altså ikke til at kede dig, hvis du er fodboldfanatiker. Umiddelbart synes vi, at der er rigtig god værdi i at spille på endnu en Sarpsborg 08 FF-nederlag, de de er i forfærdelig form. Rent faktisk har de tabt intet mindre end syv kampe på stribe med en samlet målscore på 6-16. K.R.C. Genk har derimod ikke tabt en eneste fodboldkamp siden den 6. maj. Her blev de kørt over med 5-0 af Standard Liège.

 

Genk er godt kørende

Nordmændene er faldet fuldstændig fra hinanden i den hjemlige liga, hvor de nu er tættere på nedrykningsstregen end Rosenborg på førstepladsen. Rent faktisk er der kun ni point ned til Stabæk på 14. pladsen, mens der er hele tyve styk op til Nicklas Bendtner og co. i toppen af tabellen. Det er selvfølgelig også klart, at man bliver distanceret, når der bliver indkasseret fem nederlag på stribe i Eliteserien. Derudover har de så også tabt til Maccabi Tel Aviv og Beşiktaş i Europa League.

Belgierne er derimod i forrygende form og har været det længe. I deres sidste fem opgør er det blevet til fem sejre, fire clean sheets og 16 scorede mål. Man skal altså stå ekstremt tidlig op for at få point mod Joakim Mæhle, Marcus Ingvartsen og co., og det tror vi simpelthen ikke, at Sarpsborg er i stand til. Vi føler os overbeviste om, at Mikkel Agger, Matti Lund Nielsen og Patrick Mortensen må indkassere deres ottende nederlag i træk mod et selvtillidsfyldt og toptunet belgisk mandskab, som scorer mål for sjov lige nu.

Derfor anbefaler vi at spille på, K.R.C. Genk vinder kampen til odds 1,67 hos bwin.

 

Odds på Genk-sejr hos bwin

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund