Kamp: Sagan Tosu – Vissel Kobe

Spilforslag: Sagan Tosu vinder kampen

Odds: 2,49

Spilstop: 02. juli kl. 12:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

J1 Leagues suveræne bundhold møder Sagan Tosu, som inden denne runde lå på en sjetteplads. Det er dermed ikke overraskende, at Sagan Tosu er favoritter til at løbe med sejren i dette opgør.

En del af forklaringen på Vissel Kobes store nedtur er, at Andrés Iniesta og holdkammeraterne mildt sagt ikke har været gode på udebane.

Dermed er det ikke nogen godt kombination, at de nu møder Sagan Tosu, som endnu ikke har tabt en ligakamp på hjemmebane i denne sæson.

Vi regner da også med, at denne kamp ender med endnu et nederlag på udebane til Vissel Kobe, som dermed ikke kommer tættere på redning.

 

Derfor vinder Sagan Tosu

Sagan Tosu har som nævnt gang i en ganske fin sæson. Det skyldes især deres fine form hjemme på Ekimae Real Estate Stadium.

Her har man i de sidste tre hjemmekampe spillet uafgjort med de regerende mestre Kawasaki Frontale og slået Gamba Osaka og FC Tokyo.

Især 5-0-sejren mod FC Tokyo, som inden den kamp lå foran Sagan Tosu, var imponerende. Her havde holdets topscorer Yuki Kakita en stor kamp med to scoringer, mens Yuto Iwasaki, Diego og Fuchi Honda også fik scoret.

Det betyder, at man her lidt over midtvejs i sæsonen har syv point op til den tredjeplads, som giver en plads i Champions League-kvalifikationen. Det handler med andre ord om at holde skruen lige i vandet.

Der bør også været gode muligheder for tre point mod Vissel Kobe. De har blot hentet tre point i deres ni udekampe. Her er det altså blevet til tre uafgjort og hele seks nederlag og en samlet målscore på -11.

Sæsonens første møde mellem de to endte med en overbevisende sejr til Vissel Kobe. Vi mener dog, at der er lagt op til revanche for hjemmeholdet her i Tosu.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Sagan Tosu vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,49 på dette.