Dagens spilforslag – Mindst tre mål i Parken

Kamp: Rusland – Danmark

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 21. juni kl. 21:00

Bookmaker: Mr Green

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der venter et brag af en kamp i Parken, når Rusland gæster Danmark i sidste spillerunde af EM-gruppespillet. Danmark skal bruge tre point, mens Rusland formentlig kan nøjes med et.

Det bliver med andre ord en kamp, hvor vi kan forvente at se det danske hold i offensiven. Det har de også allerede vist. Danmark skal gerne scorer mindst to gange, hvis drømmen om gruppens andenplads skal holdes i live. Vi mener, at der bør være gode muligheder for, at denne kamp kan levere mindst tre mål.

 

Derfor scores der mindst tre mål i kampen

Danmark skal som bekendt gerne vinde med mere en 1-0, hvis de skal sikre sig andenpladsen. Det kræver samtidig, at Belgien slår Finland.

Derfor mener vi, at Danmark er tvunget til at fortsætte, hvor de slap mod Belgien. Her så vi et fænomenalt dansk hold, som spillede sig frem til hele 22 forsøg mod det belgiske mål.

Det resulterede også i en enkelt scoring, da Yussuf Poulsen sparkede bolden i kassen efter under to minutter. I anden halvleg viste Belgien dog klassen, og endte med at vinde med 2-1.

Det ændrer dog ikke på, at præstationen må have givet danskerne en pæn portion selvtillid inden mødet med Rusland.

Russerne blev modsat Danmark sat på plads af Belgien med et 3-0-nederlag. Derefter fulgte en ikke alt for imponerende 1-0-sejr over Finland, hvor finnerne også havde et par ganske pæne muligheder.

Ruslands offensiv har med andre ord ikke sprudlet endnu ved dette EM. Danmarks udgangspunkt gør dog, at de bør kunne komme frem til chancer, når det går løs i Parken. Derfor mener vi, at der er gode muligheder for, at vi får over 2,5 mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Rusland – Danmark. Hos Mr Green får man odds 2,00 på dette resultat.

Få odds 15,00 på sejr til Danmark med Mr Green. Læs mere om kampagnen her.