Få odds boost til 15,00 på sejr til Danmark mod Rusland med Mr Green

Efter en god præstation mod Belgien, venter der nu en altafgørende kamp mod Rusland i Parken. Danmark er favoritter, og som ny kunde hos bookmakeren Mr Green, kan få boostede odds 15,00 på dansk sejr mod de oprindelige odds 2,00. Man har mulighed for at spille op til 50 kroner og dermed vinde 750 kroner med kampagnen. Disse vil tilmed være uden krav om gennemspil og blive udbetalt kontant.

 

Få odds 15,00 på sejr til Danmark med Mr Green

 

Sådan får du boostede odds på vinderen af Danmark – Rusland

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Danmark vinder kampen.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 21. juni klokken 21.00.
  4. Du kan maksimum spille for 50 kroner i forbindelse med dette tilbud.
  5. Modtag boostet odds til 15,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

Få odds 15,00 på sejr til Danmark

 

Derfor slår Danmark Rusland ved EM

Situationen er den, at Danmark efter to kampe har nul point. Det betyder dog heldigvis langt fra, at EM er forbi for Hjulmands tropper. En dansk sejr over Rusland krydret med lidt hjælp fra Belgien vil nemlig sende Danmark helt op på andenpladsen.

Det kræver dog som nævnt først og fremmest, at Danmark selv gør deres del af arbejdet mod Rusland. Russerne var langt fra imponerende i deres to hjemmekampe i Sankt Petersborg. Her blev de banket med 3-0. Det blev fulgt op med en ikke alt for imponerende 1-0-sejr over Finland.

Her havde Finland modsat kampen mod Danmark flere gode chancer, som de burde have scoret på. Danmark spillede modsat russerne også en fremragende kamp mod Belgien, som desværre endte med et 2-1-nederlag.

Det var dog en kamp, hvor man så, hvor stor betydning hjemmebanen i Parken har for de danske spillere. Hvis publikum kan levere en lignende kulisse mod russerne, så bliver det et vigtigt boost for de danske drenge.

Når det kommer til spillet på banen, har Danmark vist at de evner at skabe chancer. I kampen mod Belgien spillede Danmark sig frem til hele 22 scoringsforsøg mod Belgiens seks. Til sammenligning kom Rusland frem til fem forsøg, da de mødte belgierne.

Dermed mener vi, at det danske hold bør stå med gode kort på hånden i forhold til at tage de vigtige tre point mod Rusland.

 

Få odds 10,00 på sejr til Danmark med Mr Green

 

Regler & vilkår

Dette tilbud er kun tilgængeligt for nye kunder ved Mr Green. Man skal være bosat i Danmark for at kunne tage del i kampagnen. Det vil udelukkende være muligt at deltage med det første spil foretaget på ens nye konto. Dette skal desuden spilles på sejr til Danmark i EM-kampen mod Rusland.

Man skal have foretaget sit kvalificerende væddemål inden kampstart. Man skal være opmærksom på, at det vil sige inden torsdag den 21. juni klokken 21.00.

Vælger man at benytte dette tilbud, kan man maksimalt spille for 50 kroner. Dermed vil spil for mere end 50 kroner ikke medføre odds boost. Vinder man på sin kvalificerede kupon, vil det medføre, at ens odds vil blive boostet til 15,00. Man vil få denne gevinst udbetalt som kontanter. Disse vil desuden være uden gennemspilskrav.

Som ny kunde hos Mr Green vil man kunne tage imod ét af deres tilbud, som er forbeholdt deres nye kunder. Man skal være opmærksom på, at man ved brug af cash-out-funktionen ikke længere vil kunne modtage odds boost med dette tilbud.

 

Regler

Denne kampagne har et maksimalt antal deltagere på 2.000. I tilfælde af at dette antal bliver nået, har Mr Green til enhver tid ret til at trække deres tilbud tilbage. Tilbuddet kan benyttes én gang pr. person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse.

Det vil i forbindelse med denne kampagne ikke være muligt at foretage sine indbetalinger med Neteller eller Skrill (Moneybookers).

Hvis Mr Green får mistanke om, at deres kampagne, kan de til enhver tid diskvalificere den pågældende spiller fra denne kampagne. Dette kan eksempel ske, hvis der er blevet spillet på begge udfald.

Hvis Mr Green får mistanke om snyd, har de ret til udelukke spilleren fra kampagnen. De kan ydermere også helt suspendere dennes konto.

Man skal være opmærksom på, at Mr Greens generelle regler og vilkår til enhver tid vil være gældende.