Dagens spilforslag – Rostov slår Lokomotiv

Kamp: FC Rostov-Lokomotiv Moskva

Spilforslag: FC Rostov vinder kampen

Odds: 2,45

Spilstop: 15. marts kl. 17.00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Der er dømt topopgør i den russiske liga, når Lokomotiv Moskva gæster FC Rostov. FC Rostiv indtager lige nu den tredjeplads, som giver en plads i Champions League-kvalifikationen. Kampen mod Lokomotiv er dog meget vigtig, da Moskva-holdet har samme antal point som Rostov. Rostov er kun foran på grund af deres målscore, som er to mål bedre.

Derfor vinder Rostov over Lokomotiv

Der er altså meget på spil i denne kamp. Rostov vandt i sidste uge en vigtig 3-2-sejr mod CSKA Moskva, som bragte dem tre point foran det andet Moskva-hold. Rostovs problem gennem sæson har været, at de har lukket mange mål ind. Især et 6-1-nederlag til Zenit tilbage i oktober har skadet deres målscore. De har lukket 31 mål ind, hvilket er suverent flest blandt topholdene i ligaen. Når de stadig er at finde på tredjepladsen hænger det naturligvis sammen med, at de har scorerer mange mål – faktisk flest af alle. Rostov har scoret 38 mål på 21 kampe, hvilket er næsten uhørt i den russiske liga.

Lokomotiv Moskva for det efter alt at dømme svært i Rostov. Det hænger sammen med, at Lokomotiv har et hav af skader. Man mangler angriberen Luka Djordjevic, som har været ude siden oktober. Holdets offensive midtbane spiller Anton Miranchuk er ude med en hælskade. Den brasilianske profil Jefferson Farfán er heller ikke tilrådighed mod Rostov. Som om det ikke var nok fik midterforsvaren Solomon Kvirkvelia et rødt kort holdet seneste kamp mod Akhmat Grozny.

Lokomotiv har i forvejen ikke været alt for godt kørende. De vandt godt nok deres seneste kamp mod bundproppen Akhmat Grozny, men før det havde de tabte tre kampe i træk. Her tabte man blandt andet med 2-1 til Dynamo Moskva, 4-0 til Arsenal Tula og spillede uafgjort.

Kampen streames som alle andre kampe i den Russiske Premier League live på Ligaens officielle YouTube-kanal.

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Rostov slår Lokomotiv Moskva. Hos Onside Betting får man odds 2,45 på dette resultat.