Kamp: Real Madrid – Paris Saint-Germain

Spilforslag: Paris Saint-Germain vinder kampen

Odds: 2,81

Spilstop: 9. marts kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det fransk mesterskab ligner en formalitet for Paris Saint-Germain. Pariserne er nemlig hele 13 point foran Nice i Ligue 1. Det er dog ingen hemmelighed, at deres helt store mål for denne sæson er endelig at vinde Champions League.

Her har man sikret sig et godt udgangspunkt inden returopgøret mod Real Madrid. Første kamp mellem storklubberne endte nemlig med en fransk 1-0-sejr.

Det bliver selvsagt ingen let opgave for PSG, når det går løs på Santiago Bernabeu. Vi har dog tiltro til, at Lionel Messi og holdkammeraterne gør arbejdet færdigt og med en sejr sikrer sig en plads i kvartfinalerne.

 

Derfor vinder Paris Saint-Germain kampen

Som nævnt har PSG allerede så godt som sikret sig endnu et fransk mesterskab til samlingen. Man har dog tabt to af sine sidste tre kampe i Ligue 1. Senest blev det til et 0-1-nederlag i topopgøret mod Nice.

Det er dog som nævnt i Champions League, at holdet har deres primære fokus. De kommer da også til at stille med alle stjernerne mod Real Madrid.

Real Madrid ser ligesom PSG ud til at have kurs mod endnu et mesterskab til samlingen. De fører La Liga med otte point og har vundet tre ligakampe på stribe.

Første opgør mellem klubberne var uhyre tæt. Her var det en sen scoring af Mbappé, som sikrede en 1-0-sejr til de franske værter. Der var tale om en fortjent sejr. PSG dominerede nemlig kampen, og Lionel Messi brændte tilmed straffespark.

Hvis PSG formår at finde samme niveau fra den første ottendedelsfinale, så får Real Madrid en hård aften hjemme i den spanske hovedstad. Jo længere der går uden spansk scoring, desto mere vil Real Madrid naturligvis også være tvunget til at satse.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Paris Saint-Germain vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,81 på dette.