Kamp: Randers FC – Leicester City

Spilforslag: Leicester City vinder kampen

Odds: 1,62

Spilstop: 24. februar kl. 18:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Randers gjorde en god figur i første halvleg af første opgør mod Leicester. Det blev dog for meget for dem i anden halvleg, hvor Leicester scorede tre gange.

Derefter ventede endnu en skuffelse i mandagens hjemmekamp mod Viborg, hvor man endte med at tabe med 0-1. Ikke den bedste optakt til returopgøret mod Leicester.

Leicester har ikke vundet deres sidste fem ligakampe. Den første kamp i Leicester viste dog, at niveauet hos the Foxes stadig er højt nok til at få bugt med Randers.

 

Derfor vinder Leicester kampen

Som nævnt ser det skidt ud for Leicester i Premier League. Deres sidste fem ligakampe har resulteret i nederlag til Tottenham, Liverpool og Wolverhampton samt pointdelinger mod Brighton og West Ham.

Det skal retfærdigvis nævnes, at det ikke er verdens letteste program. De manglende resultater har dog medført diskussion omkring, hvorvidt Brendan Rodgers er fyringstruet, hvilket er blevet afvist.

Det betyder dog, at det ser svært ud at nå op på en af de pladser, som giver europæisk fodbold til næste sæson. Derfor er Conference League vigtig for Leicester.

En sejr i denne vil nemlig betyde, at the Foxes skal spille Europa League til næste sæson. Derfor er der heller ingen grund til at tro, at de vil tage let på tingene i dette returopgør.

I første halvleg blev det som nævnt til en sejr på 4-1. Det kunne været blevet til mere, hvis det ikke var for en storspillende Patrick Carlgren i Randers-målet.

Leicester viste desuden i den kamp, at de som Premier League-hold har en bred trup med en bænk, hvor samtlige spillere også kan gøre ondt på Randers.

Derfor siger vi, at kampen i Randers og kommer til at ende med en engelsk sejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Leicester vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,62 på dette.