Dagens spilforslag og odds: Pukki-power på Spyros Louis

Spilforslag hver dag

Kamp: Grækenland – Finland
Spilforslag: Teemu Pukki scorer i kampen
Odds: 4,50
Bookmaker: betfair

 

Odds på Pukki-mål hos betfair

 

Teemy Pukki er fuldstændig fyr og flamme for tiden for både sit klub- og landshold. Otte mål og to oplæg er det blevet til indtil videre for Norwich i EFL Championship, mens han også har noteret sig for fem mål i sine seneste seks landskampe. Vi har meget svært ved at se, hvordan Grækenlands forsvar skal holde den tidligere Brøndby-bomber fra fadet. Også selvom de spiller hjemme på Spyros Louis. Umiddelbart tænker vi at dette opgør lugter en smule af en udesejr og en masse Pukki-power i processen.

 

Alle øjne hviler på Pukki

Grækkerne er placeret på andenpladsen i gruppe to af liga C i UEFA Nations League. De har vundet to og tabt to med en samlet målscore på 3-4. For præcis en måned siden mødte de Finland på udebane, og det endte med en stensikker finsk sejr på 2-0. Teemu Pukki kom ikke på tavlen, så han har i den grad noget at revanchere i aften. Det var således den eneste gang i sine sidste seks landskampe, at han forladt banen uden at få netmaskerne til at blafre. Vi kunne sagtens se ham tage hævn i aften.

Finnerne har nemlig fået tanket en masse selvtillid og tro på tingene i deres seneste fem opgør. Her er det blevet til lutter sejre over henholdsvis Hviderusland, Ungarn, to gange Estland og så aftenens modstander. Hvad der er endnu mere imponerende er, at de ikke har lukket et eneste mål ind i processen. Efter vores bedste overbevisning ender dette med en smal finsk sejr på enten 0-1 eller 0-2, og det absolut bedste bud på en matchvinder er den tidligere Brøndby-bomber. Det ville endda ikke undre os, hvis han scorer mere end én gang.

Derfor anbefaler vi at spille på, Teemu Pukki scorer i kampen til odds 4,50 hos betfair.

 

Odds på Pukki-mål hos betfair

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund