Dagens spilforslag – PSV tager første stik

Kamp: PSV Eindhoven – FC København

Spilforslag: PSV Eindhoven vinder kampen

Odds: 1,54

Spilstop: 10. marts kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC København er det eneste tilbageværende danske hold i de europæiske turneringer. Der venter dog københavnerne en stor opgave i ottendedelsfinalerne i form to opgør mod hollandske PSV Eindhoven.

PSV har i denne sæson allerede krydset klinger med FC Midtjylland, som de sendte ud af Champions League-kvalifikationen. Nu tror vi, at de hjemme på Philips Stadion sikrer sig et godt udgangspunkt inden returkampen mod FCK.

 

Derfor vinder PSV Eindhoven kampen

PSV Eindhoven sluttede sidste sæson hele 16 point efter Ajax i den hollandske liga. Det tyder dog på, at det som minimum bliver en del tættere i år. PSV er nemlig i skrivende stund blot to point efter rivalerne Ajax.

I Europa startede man i Champions League-kvalifikationen, hvor man som nævnt gjorde det af med FC Midtjylland med samlede 4-0 i tredje runde. Derefter fulgte dog et smalt 1-2-nederlag til Benfica i sidste runde af kvalifikationen.

I Europa League blev det til en tredjeplads i Gruppe B, hvilket kastede en plads i playoff til Conference Leagues ottendedelsfinaler af sig. Her slog PSV israelske Maccabi Tel Aviv med samlede 2-1.

Her blev 1-0-sejren hjemme på Philips Stadion med andre ord afgørende. Denne blev sikret af anfører på dagen – Cody Gakpo. Netop Gakpo har været den store profil i denne sæson med otte scoringer og hele 12 assists.

PSV bliver en hård nød at knække for FC København. De vandt som bekendt deres gruppe i Conference League. Her var man dog ikke oppe imod hold af PSVs niveau.

FC Midtjylland tabte med 3-0 i Eindhoven. Det er muligt, at det ikke går helt så galt for FC København, men vi tror stadig, at PSV har for meget at skyde med til, at FCK kan få et godt udgangspunkt med hjem til Parken.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: PSV Eindhoven vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,54 på dette.