Dagens spilforslag – PSG vinder fransk storkamp

Kamp: PSG-Lyon

Spilforslag: PSG vinder 1. halvleg

Odds: 1,90

Spilstop: 31. juli kl. 21.10

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Finalen i Coupe de  la Ligue – den franske Liga Cup – skulle oprindeligt være spillet den 4. april, men nu sker det endelig. Finalen bliver et opgør mellem to af Frankrigs absolut største klubber – PSG og Lyon. PSG kan med en sejr i denne turnering gøre rent bord i de hjemlige turneringer. Læs hvorfor vi mener, at de allerede vil være foran ved pausen.

 

Derfor vinder PSG første halvleg

Den franske liga blev stoppet i foråret. Modsat de fleste andre ligaer skete dette uden planer om at genoptage konkurrencen. De enesteste kampe som forblev på programmet var finalerne i pokalturneringerne Coupe de France. PSG blev tildelt sejren i Lige 1, hvor man efter 27 kampe var 12 point foran Marseille. De var desuden i finalerne i begge pokalturneringer samt kvartfinalen af Champions League.

For en uge siden sikrede PSG sig sejren i Coupe de France, som man vandt med 1-0 over Saint-Étienne. Her blev sejrsmålet scoret af Neymar efter 14 minutter, da Kylian Mbappés forsøg blev reddet af Jessy Moulin i Saint-Étienne-målet. Mbappé måtte dog senere lade sig udskifte efter en vild tackling af Saint-Étiennes anfører Loic Perrin, som da også modtog et rødt kort. Mbappé misser derfor kampen mod Lyon. Med folk som Neymar, Mauro Icardi og Ángel di María mangler PSG heldigvis ikke kvalitet i offensiven.

Lyon har modsat PSG ikke været i aktion de sidste mange måneder. De skal dog ligesom deres landsmænd også spille Champions League, hvor de mangler en ottendelsfinale mod Juventus. De har allerede mødt PSG i den anden pokalturnering Coupe de France. Her tabte man sin semifinale med hele 5-1 til hovedstadsklubben. Billedet på Lyons sæson har været, at man har haft succes i Europa, mens det har haltet gevaldigt i hjemlandet. Udover afklapsningen i Coupe de France sluttede man på en skuffende niendeplads i ligaen. Her sluttede man hele 28 point efter PSG.

Vi regner som nævnt med, at PSG med en sejr i denne kamp ender med at gøre rent bord i Frankrig. Vi mener endda, at de er så suveræne, at de ender med at vinde første halvleg. Med 75 mål i blot 27 ligakampe var PSG med afstand det mest scorende hold i den Franske liga. Derfor mener vi, at der er gode chancer for, at de kommer foran tidligt i kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: PSG vinder kampens første halvleg. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette resultat.