Dagens spilforslag – Basels sejr i Conference

Kamp: FK Partizani – FC Basel

Spilforslag: FC Basel vinder kampen

Odds: 1,68

Spilstop: 29. juli kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det er tid til returkampene i andenspillerunde af de nye UEFA Conference League. Her mødes blandt andre schweiziske FC Basel og FC Partizani fra Albanien.

Basel var overlegne i første kamp, hvor de på hjemmebane sikrede sig en klar sejr på 3-0. Vi regner med, at de sikrer videre deltagelse i turneringen med endnu en sejr, når de skal en tur på Arena Kombëtare i Tirana.

 

Derfor vinder FC Basel kampen

Den flotte 3-0-sejr på St. Jakob-Park var Basels første kamp i sæsonen. Det var Valentin Stocker, som bragte hjemmeholdet foran kort inden pausen.

Kort inde i anden halvleg fordoblede brasilianske Arthur Cabral føringen. Derefter lukkede Stocker festen med ti minutter igen med sin scoring til 3-0.

I weekenden var man for første gang i kamp i den hjemlige liga mod Grasshoppers. Det resulterede i en 2-0-sejr, hvor begge mål faldt i anden halvleg. Målscorerne var Leonardo Campana og Sebastiano Esposito.

Nu gælder det så andet opgør mod FC Partizani, som endnu ikke har startet den hjemlige liga. De startede derimod sæsonen i Conference League, hvor de over to opgør mødte FC Sfîntul Gheorghe Suruceni. Det var reelt forbi efter første kamp, som albanerne vandt med 5-2. Returkampen blev også vundet – denne gang med 3-2.

Nu venter dog en modstander af en helt anden kaliber i form af FC Basel. For to sæsoner siden nåede schweizerne kvartfinalerne i Europa League, hvor man tabte 4-1 til Shakhtar Donetsk. Det er med andre ord et hold med god europæisk erfaring.

Vi mener, at Basel bør have den fornødne klasse til at køre en sejr hjem mod Partizani, der som nævnt er tvunget frem på banen efter resultatet af første kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Basel vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette væddemål.