Dagens spilforslag og odds: Crystal Palace skuffer på Selhurst Park

Spilforslag hver dag

Kamp: Crystal Palace – Arsenal
Spilforslag: 2
Odds: 1,79
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Arsenal-sejr hos Unibet

 

Roy Hodgson og Crystal Palace er inde i en mindre krise, da de har tabt tre kampe i træk til henholdsvis Bournemouth, Wolves og Everton. Unai Emery og Arsenal er til gengæld i forrygende form, da de snuppede deres ellevte sejr på stribe i torsdags mod Sporting CP på udebane. Her lavede Danny Welbeck kampens eneste mål med et kvarter tilbage af opgøret, og de er nu så godt som sikre på at gå videre til knockoutfasen i Europa League. Efter vores bedste overbevisning lugter dette opgør på Selhurst Park en smule af udesejr.

 

Ingen slinger i Arsenal-valsen

The Eagles har ikke haft nogen særlig god sæsonstart, da de blot har skrabet syv point sammen i de første ni kampe via to sejre, en enkelt uafgjort og hele seks nederlag med en samlet målscore på 5-11. Der er altså problemer i begge ender af banen, og hvis ikke Roy Hodgson snart får styr på sin synkende skude, så skal han nok til at kigge sig om efter et nyt job. Palace-truppen er nemlig meget bedre end deres nuværende 15. plads med blot to point ned til Fulham under stregen.

The Gunners er derimod totalt ustoppelige. Efter at have tabt til både Manchester City og Chelsea i begyndelsen af sæsonen skete der virkelig ting og sager. Nu har de slået West Ham, Cardiff, Newcastle, Vorskla, Everton, Brentford, Watford, Qarabag, Fulham, Leicester og Sporting. Vi kan sagtens se deres sindssyge sejrsstime fortsætte lidt endnu. Særligt fordi Crystal Palace ikke har vundet en eneste hjemmekamp hele sæsonen. Tre nederlag og en enkelt uafgjort er det blot blevet til foran deres trofaste fans på Selhurst Park. Det kunne sagtens blive mere af samme skuffe i aften, når brandvarme Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette kommer forbi.

Derfor anbefaler vi at spille på, Arsenal vinder kampen til odds 1,79 hos Unibet.

 

Odds på Arsenal-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund