Dagens spilforslag og odds: Sirius får slag på Behrn Arena

Spilforslag hver dag

Kamp: Örebro – Sirius
Spilforslag: 1
Odds: 1,90
Bookmaker: Bethard

 

Odds på Örebro-sejr hos Bethard

 

Selvom der både er fransk, italiensk, spansk og tysk bold på programmet i dag, så har vi fundet frem til en svensk kamp, som lugter langt væk af en hjemmesejr. Örebro tager hjemme på Behrn Arena imod kriseramte Sirius. Det burde ende med tre point. Værterne er nemlig i fin form med tre sejre i deres sidste fem opgør. Gæsterne har derimod ikke smagt sejrens sødme i mere end en måned. De har tabt fire ud af deres seneste fem ligakampe, mens den sidste er endt uafgjort.

 

Sirius er skidt kørende

Hjemmeholdet ligger nummer ni i Allsvenskan med 29 point, som de har fået via otte sejre, fem uafgjorte og ni nederlag med en samlet målscore på 25-27. De scorer altså ikke særlig mange mål, men deres defensiv er forholdsvis solid, så de skal nok ikke bekymre sig om nedrykning. Der er således hele 11 point ned til stregen, og det er rent faktisk her, at vi finder deres modstander.

Udeholdet har kun fået skrabet 18 point sammen, og de ligger derfor på en 14. plads. Fem sejre, tre uafgjorte og hele 14 nederlag er det blevet til med en samlet målscore på 24-51. Når man lukker mere end to mål ind per opgør, og kun scorer en enkelt gang i snit, så er det meget svært at vinde fodboldkampe. Det er nok også derfor, at de ikke har vundet en ligakampo siden den  10. august, hvor de slog Göteborg med 2-3 på Gamla Ullevi. Siden da har de tabt til både Dalkurd, Malmö, Sundsvall og Östersunds, mens deres eneste point kom mod Hammarby, som de spillede 2-2 med.

Vi har meget svært ved at se Sirius sætte en stopper for deres negative spiral. Efter vores bedste overbevisning så lugter det langt væk af endnu et nederlag til dem.

Derfor anbefaler vi at spille på, Örebro vinder kampen til odds 1,90 hos Bethard.

 

Odds på Örebro-sejr hos Bethard

 

Zlatan Ibrahimovic foran et Bethard logo