Dagens spilforslag og odds: Zvezda vs FC København bliver målfattig!

Kamp: FK Crvena Zvezda vs FC København

Spilforslag: Der bliver maksimalt scoret 2 mål i kampen

Odds: 1,64

Units: 3/5

Spilstop: 6 august kl. 20:45

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

FC København spillede sig i sidste uge videre, til næste runde af Champions League kvalifikationen. Hvor serbiske FK Srvena Zvezda hermed venter. Første kamp skal spilles i Serbien, og der hersker ingen tvivl om, at FCK kommer på en meget vanskelig opgave. Modsat FCK, som kun har spillet en kvalifikationsrunde, har Zvezda måtte overvinde to forskellige modstandere. Zvezda har således besejret Suduva med en samlet sejr på 2-1, samt HJK hvor den samlede sejr blev på 3-2.

FCK gik videre mod TNS med to sejre på henholdsvis 2-0 i Wales, og en smal 1-0 sejr hjemme i Parken. Det ligner utvivlsomt, at vi har med to hold at gøre, som spiller målfattige opgør i denne kvalifikation. Interessant er det specielt også, at i begge holds første opgør er der ikke blevet scoret over 2 mål, i nogen af de tre kampe. Vi tror på, at dette mønster fortsætter i aften, og hos Unibet kan du få odds 1,64 på under 2,5 mål. Hvilket betyder, at der maksimalt må komme to mål i kampen.

 

Derfor kommer der ikke flere end 2 mål

FCK ved hvordan man skal gribe europæiske kampe an, vi behøver blot at tage et kig på deres historik fra sidste års Europa League. I kvalifikationen skulle københavnerne igennem hele fire modstandere, inden de blev klar til gruppespillet. I hele fem af otte spillede kampe, sluttede kampen med to mål eller færre. I gruppespillet, hvor modstanderne blev endnu bedre præcis som aftenens modstander Zvezda er, indeholdt blot en kamp over to mål. I fire af disse kampe, var endda blot et enkelt mål, samt et 0-0 resultat mod Slavia Prague.

Foruden dette, som giver tro på en målfattig kamp. Så har Zvezda også haft adskillige målfattige opgør i europæiske kampe, blandt andet sidste år i Champions League gruppespillet. De kom i en regulær dødspulje, hvor modstanderne lød på Napoli, PSG og de senere Champions League vindere Liverpool. Man kunne med rette derfor have forventet, at de ville stå uden point efter gruppespillet. Men Zvezda overraskede og fik nogle pæne resultater, blandt andet 0-0 mod Napoli på hjemmebanen, og endnu mere imponerende en 2-0 sejr ligeledes hjemme over Liverpool.

Vi tror på, at de to klubbers europæiske klasse, ender ud i en endnu en målfattig Champions League kvalifikationskamp.

Dagens spilforslag lyder hermed: Der bliver ikke scoret over 2 mål Champions League opgøret imellem FK Crvena Zvezda og FC København, til odds 1,64 hos bookmakeren Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund