Kamp: Caroline Wozniacki vs Shuai Zhang

Spilforslag: Wozniacki vinder i to sæt (-1,5 sæt)

Odds: 2,00

Units: 3/5

Spilstop: 5 juli kl.12:00

Bookmaker: Unibet

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

I årets Wimbledon turnering, er Caroline Wozniacki nået frem til tredje runde. Her hedder modstanderen Shuai Zhang. Begge spillere har haft en lignende optakt til denne kamp, idet at de begge spillede opvarmningsturneringen i Eastbourne. Her vandt de begge to kampe, inden de måtte se sig slået ud af turneringen. Og det samme er nu sket igen, ved årets turnering i Wimbledon. Men her stopper sammenligningen, imellem de to så også. Den store forskel på de to er nemlig, at hvor Wozniacki er en glimrende græsspiller, som nyder at spille på det hurtige underlag. Så har Zhang ikke gjort sig specielt godt på græsset tidligere.

Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,00 hvis Wozniacki slår Zhang i to sæt. Wozniacki skal altså vinde kampen, uden at afgive et sæt. Det er en stærkt spillende Wozniacki, og vi forventer at den erfarne dansker uden problemer, vil gøre kort proces med Zhang. Selvtilliden er steget i takt med, at spillet også er blevet bedre. Og det er derfor slet ikke utænkeligt, at forestille sig Wozniacki sikre sig sejren i dagens opgør, uden at afgive sæt til kinesiske Zhang!

Læs i øvrigt vores komplette optakt omkring Wimbledon lige her.

Derfor vinder Wozniacki uden at afgive et sæt

Dagens modstander Shuai Zhang, er aldrig tidligere nået så langt ved Wimbledon. I hendes fem tidligere forsøg, har hun måtte se sig slået allerede i første runde, alle fem gange. Og der hersker heller ikke nogen tvivl omkring, at favoritunderlaget ikke er på græsset. I det hele taget er det meget overraskende, at Zhang nu står i tredje runde imod den danske stjerne. 2019 har ikke budt på særlig god tennis fra Zhang, og hun er da også faldet støt og roligt ned ad ranglisten, hvor hun pt. er nede som nummer 50. Hun har i karrieren været oppe, som nummer 23, men med sine 30 år, ligner det at karrieren er ved, at synge på sidste vers.

Danske Wozniacki er derimod en fantastisk græsspiller. Hun har dog haft store problemer i Wimbledon, når hun er nået til fjerde runde. Så heldigt er det for dette forslag, at vi kun er i tredje runde, og her plejer hun at excellere. Wozniacki kom ind til Wimbledon, med en smule tvivl på egne evner, men efter to sejre er der ingen tvivl længere. Wozniacki er tilbage blandt de helt store favoritter, og vi forventer at hun uden problemer, gør det af med Zhang i dagens kamp.

Dagens spilforslag lyder hermed: Caroline Wozniacki vinder over Shuai Zhang i to sæt ved Wimbledon, til odds 2,00 hos Unibet.

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+