Dagens spilforslag og odds: Washington Capitals slår Arizona Coyotes!

Kamp: Washington Capitals vs Arizona Coyotes

Spilforslag: Washington Capitals vinder kampen i ordinær tid

Odds: 1,88

Units: 4/5

Spilstop: 12 november kl.01:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat skal Washington Capitals møde Arizona Coyotes i en kamp, hvor en dygtig offensiv møder en ligeledes dygtig defensiv. Det offensive står hjemmeholdet Washington for, imens det er Arizona der står for defensiven. På det seneste er der dog sket en lille ændring, hvor Arizonas defensiv har skuffet hvilket har ledt til tre nederlag i træk. Hos Washington har de ikke sådanne problemer, hvor offensiven tromler derudaf med 10 sejre i de sidste 11 kampe.

Den ellers så pålidelige defensiv, har især vist svaghed når man ser på Arizonas seneste to modstandere. De har nemlig tabt 2-3 og 3-4 til henholdsvis Columbus og Minnesota, hvilket er to hold som har været svage hidtil i sæsonen. Sidst disse to hold mødtes, var det da også Washington som trak det længste strå og sikrede sig en 4-2 sejr. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,88 for sejren i ordinær spilletid, og med Washingtons momentum ligner det et fantastisk spil.

 

Derfor vinder Washington Capitals kampen i ordinær tid

Efter en lang periode hvor Arizona ikke lukkede særlig mange mål ind, er der gået hele 11 mål ind i de sidste tre kampe. Darcy Kuemper som stod med en nærmest umenneskelig redningsprocent i starten af sæsonen, er begyndt at vise et ordinært niveau. Stadig et højt niveau men ikke et der gør, at Arizona kan vinde kampene alene på grund af målmanden. Reserven Antti Raanta har slet ikke kunne følge trop, og når han står på kassen lukker Arizona i gennemsnit et mål mere ind per kamp.

Det største problem for Arizona er dog ikke nogle spillere på deres eget hold, men derimod de superstjerner som Washington stiller op med. Carlson og Ovechkin har været et skridt over resten, med hele 28 og 22 point i sæsonen. Ovechkin er som altid målfarlig med imponerende 13 mål, i blot 18 kampe. Men også Carlson, Wilson og Oshie har banket kasser ind, og har hver otte af slagsen. Overraskende er det Vrana, som er nummer to på topscorerlisten hos Washington med ni mål. Han er i gang med sit helt store gennembrud, og han ligner ikke en som sætter farten lige foreløbig. Som om det ikke er nok, laver også Kuznetsov, Backstrom, Kempny og danske Eller også masser af point. Washington er klart bedre end Arizona på nuværende tidspunkt, og vi tipper de sikrer sig sejren!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Washington Capitals og Arizona Coyotes ender med sejr til hjemmeholdet fra Washington i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,88 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund