Dagens spilforslag og odds: Washington Capitals besejrer igen New York Rangers!

Kamp: New York Rangers vs Washington Capitals

Spilforslag: Washington Capitals vinder kampen i ordinær tid

Odds: 1,94

Units: 3/5

Spilstop: 21 november kl.02:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes New York Rangers og Washington Capitals endnu engang, efter de for en måned siden sidst mødtes. Dengang vandt Washington hele 5-2, og med stjernen Zibanejad ude for Rangers tror vi på endnu en sejr til Capitals. Formmæssigt er de to hold også på vidt forskellige stadier. Hvor Rangers kommer fra to nederlag, er det for Washington derimod blevet til to sejre.

Det største problem for Rangers er, at ingen deres to målvogtere har imponeret. Alt imens Washington offensiven er den bedste i hele ligaen. Ovechkin har nærmest været ustoppelig, og står allerede noteret for 15 mål. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,94 for sejren i ordinær spilletid. Vi tror på at, Capitals får endnu en flot sejr over et Rangers mandskab, der stadig mærker savnet af Zibanejad!

 

Derfor vinder Washington Capitals kampen i ordinær tid

Som skrevet er Capitals offensive ikke til at tage fejl af, næsten alle spillere præsterer på højeste niveau. Samtidig med, at de har John Carlson på backpositionen og allerede har vanvittige 34 point. Ydermere er Holtby inde på mål også begyndt, at højne sit niveau og det ligner, at Washington kan blive et af ligaens klart bedste hold i år. Foruden Carlson og Ovechkin er de andre pointslugere på holdet Wilson, Kuznetsov, Vrana, Backstrom og Oshie. Rent faktisk er danske Lars Eller heller ikke langt efter, og danskeren har gang i en glimrende sæson. Det meste af sæsonen har Washington haft den samme førstekæde, men i sidste kamp ændrede de en smule på kæderne.

Nu lyder førstekæden på Ovechkin, Kuznetsov og hardhitteren Tom Wilson. Dermed ikke sagt, at han er ene mand om at uddele øretæver, for også Ovechkin er en spiller modstanderne for mange hits af. Det der derimod gør kæden så stærk er, at Wilson har bygget på sit spil og er ikke længere bare en hard hitter. Han har tilføjet kvalitet i sit spil, og har flotte 18 point i sine 23 kampe. Andenkæden er dog ikke ligefrem dårlig, hvor Backstrom nu er center og fløjene hedder Oshie og Vrana. Især Vrana har ligesom Wilson vist helt nye dimensioner i sit spil og har allerede scoret 10 mål, samt han stået for otte assister. Vi tipper NHLs pt. stærkeste hold Washington til, at få endnu en sejr til samlingen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem New York Rangers og Washington Capitals ender med sejr til udeholdet fra Washington i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,94 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund