Dagens spilforslag og odds: Vegas slår Panthers endnu engang!

Kamp: Vegas Golden Knights vs Florida Panthers

Spilforslag: Vegas Golden Knights vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,88

Units: 3/5

Spilstop: 23 februar kl. 04:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Vegas Golden Knights og Florida Panthers igen efter, at Vegas kørte Florida over i 7-2 sejren tidligere i februar. Dengang blev kampen endda spillet i Florida, imens nattens kamp er på hjemmebanen i Vegas. Golden Knights er godt kørende lige pt. og har sejret i deres seneste fire kampe, endda over nogle imponerende modstandere. Senest blev det til en 5-3 sejr, over Tampa Bay som ellers selv spiller fantastisk hockey for tiden.

Panthers kommer derimod fra et kedeligt 4-5 nederlag til upåagtede Los Angeles Kings, i en kamp de burde have vundet. Sidste gang nattens to modstandere mødtes, vandt Vegas som skrevet en storsejr og med den nuværende form ligner de et vinderhold igen. Defensiven sejler stadig hos Panthers, og det kan og bør Vegas udnytte. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,88 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Vegas Golden Knights kampen i ordinær tid

Sergei Bobrovsky kom til Florida i sommers, med håbet om at kunne sikre Panthers en klassekeeper. Virkeligheden har dog været en andet, og sæsonen igennem har han skuffet stort. Han har sin del af skylden for, at Panthers har lukket hele 207 mål ind i blot 61 kampe. Men også defensivt, er Florida bare ikke specielt gode og derfor sætter de deres lid til offensiven. Den er også glimrende, men kan dog ikke opveje de mange mål der går ind på målmændene. Hos Vegas er det ikke fordi de har ligaens bedste defensiv, men de formår dog at holde sig i den bløde mellemvare. Hvilket gør, at de favoritter til at vinde nattens kamp.

Offensivt er Vegas også et af de hold, som har mange dygtige folk hvor især to skiller sig ud. Mark Stone og Max Pacioretty er holdets to største pointslugere, med henholdsvis 59 og 58 point. De har hver sin spidskompetence, og hvor Stone laver flest assister på holdet så er Pacioretty holdets topscorer. Men også Smith, Marchessault, Karlsson, Stastny og Stephenson byder med masser af mål og assister. Imens de  to backs Schmidt og Theodore også er giftige offensivt. Theodore er fast mand i den bedste kæde i power play hos Vegas, og er da også vanvittig god til at sætte sine medspillere op til mål. Vegas har med sin nuværende form, en fantastisk mulighed for at slå Panthers præcis som tilfældet var for nogle få uger siden!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Vegas Golden Knights og Florida Panthers ender med en hjemmebanesejr til Vegas mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,88 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund