Kamp: Spanien U21 vs Tyskland U21

Spilforslag: Over 2,5 mål

Odds: 1,65

Units: 4/5

Spilstop: 30 juni kl.20:45

Bookmaker: Betfair

 

betfair Sportsbook Følg spilforslaget nu

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Vi er nået til vejs ende på det spændende og målrige U21 EM. Tyve kampe er blevet spillet i den indledende gruppefase, samt de to netop overståede semifinaler. Vanvittige 76 mål er blevet scoret, som giver et snit på 3,75 mål pr. kamp. Et meget højt snit, og endnu højere bliver det kun når vi ser på de to finalister, Spanien og Tyskland. Spanien har præsteret at score 12 mål i fire kampe, imens tyskerne har lavet hele 14 mål i deres fire kampe. Hvis de to antal tælles sammen og divideres over fire kampe, lyder det vanvittige resultat, på et snit der lyder på 6,5 mål pr. kamp.

I de otte spillede kampe, som Spanien og Tyskland har spillet i sommerens slutrunde. Er blot en kamp endt med at indeholde to mål. Resten er endt med tre mål eller flere. Derfor er det da også spændende, at Betfair giver odds 1,65 på over 2,5 mål i finalekampen. Et målantal der ikke kræver den store fantasi for, at forestille sig kan lade sig gøre. Hos tyskerne er det Gian-Luca Waldschmidt, som er manden med målene og har imponeret med syv kasser. Ved spanierne er målene spredt lidt ud på holdet, men hele fem spillere står noteret for to mål inden finalen. Der er mål i disse mandskaber, og over 2,5 mål er et fristende spil!

 

Derfor ender kampen målrigt

Det er næsten reglen snarere end undtagelsen ved dette U21 EM, at Tyskland begår straffespark, og derved indkasser mål. I fire spillede kampe har tyskerne lukket et mål ind i alle kampe, og det kan nemt tænkes, at det sker igen imod det målfarlige spanske mandskab. Det spanske forsvar har også sine udfordringer i aftenens kamp, tyskerne har hurtige folk i angrebet. Blandt andet Waldschmidt og Amiri/Richter vil sandsynligvis have en god chance for, at overløbe det noget tunge spanske forsvar.

Markedet virker til, at have haft en lille overreaktion ved, at se på de indbyrdes opgør de to hold imellem. Nok er det sandt, at fire spillede kampe kun har budt på blot 4 mål. Men seneste kamp mellem dagens to landshold ligger hele 2 år tilbage i tiden, og kun få spillere er tilbage på deres respektive landshold. Spillet er anderledes, spillerne er anderledes målfarlige, og derfor kan man godt forvente, at de fortsætter det målrige spil i finalen.

Dagens spilforslag lyder hermed: Spanien vs Tyskland ender med minimum 3 mål i U21 EM finalen, til odds 1,65 hos Betfair.

 

betfair Sportsbook Følg spilforslaget nu

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren betfairs officielle logo