Dagens spilforslag og odds: Topholdet Leicester vinder over Everton!

 

Kamp: Leicester vs Everton

Spilforslag: Leicester vinder kampen

Odds: 1,69

Units: 4/5

Spilstop: 1 december kl. 17:30

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

Leicester har overrasket alt og alle, på en særdeles positiv måde i årets Premier League ved at ligge helt i toppen. Dagens modstander Everton har gjort det samme, dog på den negative facon da de frister en tilværelse som bundhold. Efter 13 spillede kampe har Leicester vundet hele ni kampe, stået to uafgjort og ligeledes tabt to kampe. Det rækker til en plads, som nummer to i tabellen med flotte 29 point. For Everton har historien været en helt anden, og de har rent faktisk tabt flere kampe end de har vundet og spillet uafgjort.

Syv nederlag er det blevet til, imens de har stået to uafgjort og blot vundet fire kampe. Det har efterladt det ambitiøse mandskab på en 16 plads, med 14 point hvilket må siges, at være ret skuffende. På udebane har Everton kæmpet en del med resultaterne, og har da også tabt hele fire kampe her. Nu møder de formstærke Leicester, som vinder kamp på kamp og burde være en for stor mundfuld. Hos Nordicbet får du 1,69 for en Leicester sejr, og det er mere end godkendt.

 

Derfor får Leicester alle tre point

Ligeså dårlige som Everton har været på udebanen i år, så har Leicester excelleret på deres hjemmebane. De seneste fem kampe er vundet, og derudover har de spillet en enkelt uafgjort. Med en målscore på 14-3, har Leicester fået opbygget et sandt fort og defensiven er for tiden uhyggelig stærk. Det er ikke mindst takket være danske Kasper Schmeichel, som står fantastisk på målmandspositionen. Rent faktisk har Leicester den suverænt bedste defensiv i hele ligaen, med en god længde endda. Blot otte mål er der gået ind bag den danske stjernemålmand, hvor næstbedste hold på den lister Liverpool med 11 indlukkede mål.

Som om det ikke er nok, så er offensiven også i år ekstrem velkørende. Kun Manchester City har formået, at lave flere mål end Leicesters 31 ligamål. Jamie Vardy ligner en mand, som er på vej mod en stor sæson præcis som tilfældet var i mesterskabssæsonen tilbage i 2015/16. Her lavede den lynhurtige angriber 24 mål i ligaen, og han er allerede godt på vej mod at smadre den rekord i år. I 13 kampe har han allerede banket bolden i kassen imponerende 12 gang, hvilket da også rækker til en førsteplads på topscorerlisten. Leicester har hele pakken, en fantastisk defensiv og en potentiel Premier League topscorer. Så et formmæssigt svagt Everton mandskab, bliver ikke noget problem i dagens kamp!

Dagens spilforslag lyder hermed: Leicester vinder over Everton i dagens engelske Premier League opgør, til odds 1,69 hos bookmakeren Nordicbet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund