Kamp: Spanien Rundt 2019 – 10. etape

Spilforslag: Thomas De Gendt i top 3 på etapen

Odds: 2,50

Units: 2/5

Spilstop: 3 september kl.13:37

Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

I årets Vuelta er rytterne nået til 10. etape, hvor der venter en 36,2 kilometer lang tidskørsel. Den alt overskyggende favorit til, at vinde dagens etape er Primoz Roglic. Men når vi kigger længere ned og skal finde de ryttere, som kan slutte på anden og tredjepladsen. Ser især Thomas De Gendt ud som et godt spil. I 2019 har De Gendt imponeret ved først, at blive nummer tre på den sidste enkeltstart i Giroen. Og senest blev han nummer tre på tidskørslen i Tour de France. Især tredjepladsen i Tour de France er brugbar til dagens tip, idet ruten næsten var identisk med den de kører i dag.

Vi ved fra årets to første grand tours, at De Gendt er livsfarlig på en kuperet enkeltstart. Og at denne er endnu længere end de foregående, gør ham ikke dårligere, tværtimod. De Gendt kommer i skarp konkurrence om dagens top tre, hvor Nelson Oliveira og Patrick Bevin kan blive de hårdeste konkurrenter. Andre outsidere som kan blande sig, er Vasil Kiryienka og måske Tony Martin hvis sidstnævnte kører efter etapesejren. Vi tror dog på De Gendt formår, at slutte i top tre. Hos Danske Spil kan du få odds 3,50, hvilket er et spændende odds!

 

Derfor slutter Thomas De Gendt i dagens top tre

Som skrevet er den store favorit i dag Primoz Roglic, og han burde da også vinde relativt nemt. Men skulle han skuffe, så er De Gendt en af de udfordrere som kan udnytte det til, at sikre sig et top resultat. At Roglic kan skuffe, ligger søndagens etape til grund for. Her styrtede Roglic nemlig og man kan ikke vide med sikkerhed om han er mærket eller ej. Nok er der enkelte andre specialister i feltet, men ingen der når Roglic til sokkeholderne, slet ikke på en kuperet rute som denne. Med sit mix af eksplosive bakker, tekniske passager og fladt tonserterræn er etapen skabt til de ryttere, der mestrer det meste. Her finder vi altså Roglic, men også en type som De Gendt passer ind her.

Bevin og Oliviera vil med stor sandsynlighed blive de to ryttere. Som De Gendt kommer til at kæmpe med om at slutte på dagens podium. Men med to tredjepladser i de foregående grand tours, tror vi på at De Gendt fuldfører et flot hattrick og endnu en gang sikrer sig en flot placering!

Dagens spilforslag lyder hermed: Thomas De Gendt slutter i top 3 på 10. etape af årets Spanien Rundt, til odds 3,50 hos Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive