Dagens spilforslag og odds: Tampa Bay Lightning slår Winnipeg Jets!

Kamp: Tampa Bay Lightning vs Winnipeg Jets

Spilforslag: Tampa Bay Lightning vinder kampen i ordinær tid

Odds: 1,85

Units: 4/5

Spilstop: 16 november kl.22:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften er der adskillige tidlige kampe på programmet i NHL, og især en ser spændende ud. For efter en utrolig sløv start for hjemmeholdet Tampa Bay Lightning, er de endelig for alvor kommet i gang. Tre sejre i træk, den ene mere imponerende end den sidste, hvor først Buffalo blev slået 3-2 og 5-3. Hvorefter Rangers blev kørt over med hele 9-3 i sidste kamp, vidner om at Tampa Bay er ved at præcis hvor de skal være.

De møder i aften Winnipeg Jets, som er noget svingende. Flotte sejre bliver opfulgt af skuffende nederlag, og det er et hold som er svære at blive kloge på. Sidst disse to hold mødtes, vandt Tampa Bay en storsejr på hjemmebane med hele 5-2. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,85 for sejren i ordinær spilletid. Vi tror Tampa Bay fortsætter stimen af sejre både mod Winnipeg, men også får den fjerde sejr i træk i ligaen.

 

Derfor vinder Tampa Bay Lightning kampen i ordinær tid

Vasilevski, Hedman, Shattenkirk, Kucherov, Gourde, Point og Stamkos er alle spillere, som før de seneste sejre ikke havde spillet særlig godt. Men fælles for alle er, at de nu igen begynder og ligne sig selv med masser af mål og assists. Det har givet Tampa Bay en ny dimension, at de nu igen har flere kæder som kan lave mål. Stjernerne er delt op, og også tredje og fjerdekæden spiller på et uset højt niveau i år. På mål er Andrei Vasilevski begyndt, at spille op til det høje niveau vi har været vant til at se. Hvis han starter, får Winnipeg svært ved at få pucken forbi den stærke russer.

Forsvarsduoen med Hedman og Shattenkirk, findes vel næsten ikke bedre indtil videre i denne sæson. Hele 29 point har de to samlet sammen i 14 og 16 kampe, og det øger bare måltruslen fra det formstærke hold. Længere fremme på banen er Kucherov og Stamkos endelig kommet i gang, og banker pointene ind. Den eneste spiller Tampa Bay mangler, at få helt op i gear er sådan set Brayden Point, som stadig halter efter. Men i en kæde med Kucherov må det være et spørgsmål om tid, inden også han går målamok. Det kunne jo passende komme i aftenens sejr over Winnipeg!

Dagens spilforslag lyder hermed: Aftenens NHL kamp imellem Tampa Bay Lightning og Winnipeg Jets ender med sejr til hjemmeholdet fra Tampa Bay Lightning i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,85 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund