Dagens spilforslag og odds: Supertog sikrer Elia Viviani en top 3 placering!

Kamp: Tour de France 2019 – 21. etape

Spilforslag: Elia Viviani i top 3 på etapen

Odds: 1,60

Units: 3/5

Spilstop: 28 juli kl.18:05

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

Vi er nået til vejs ende i årets Tour de France. Nu er det slut med bjergetaper, tidskørsler og mellemetaper. De hårdføre sprintere, som har kæmpet sig over de mange bjergtoppe, kan endelig glæde sig. Nu gælder det nemlig den sidste etape i årets løb, som er den klassiske sprinteretape med mål i Paris. Champs-Élysées er selvfølgelig igen hvor målstregen ligger, og Elia Viviani er blandt de største favoritter til aftenens etape.

I år er der så mange gode sprinterne tilbage, at det er utænkeligt at et udbrud skulle snyde dem. Viviani er i den gunstige position, at ikke bare er han blandt de tre bedste sprintere i feltet. Han har også hele sit hold med til Paris. Vi kan altså godt forvente, at se Vivianis supertog give ham de bedst mulige betingelser for at sejre. Hos bookmakeren Unibet kan du odds 1,60, hvis Viviani lykkedes med at komme i dagens top 3. Hans supertog giver ham da også en rigtig god mulighed for, at det kan og burde lykkedes.

 

Derfor kører Elia Viviani sig ind i dagens top 3

Det der er en af Vivianis store styrker, er som skrevet hans folk omkring ham. I opbygningen inden massespurten, har han tre af verdens bedste til at udføre deres respektive job. Med 2-3 kilometer igen går danske Kasper Asgreen frem og tager fronten af feltet. Her kører han med en afsindig hård fart, hvorefter en anden dansker kommer til fronten. Michael Mørkøv giver den fuld skrue, efterfulgt af hurtige Richeze der som sidste mand afleverer Viviani. Hvis de tre holdkammerater formår, at aflevere Viviani i en noget nær perfekt situation, er det næsten umuligt ikke at ende i top tre.

Viviani er god på de afsluttende etaper i grand tours. I 2018 kørte han både Italien Rundt og Spanien Rundt. På de afsluttende etaper, der ligesom i Tour de France afgøres i en massespurt. Vandt han etapen i Spanien Rundt, imens det blev til en andenplads i Italien Rundt. Viviani formår altså, at have styrken i behold i benene til, at fyre en sidste fantastisk massespurt af.

Konkurrenter er der mange af, men reelt er der kun fire trusler. Groenewegen og Ewan er de største, imens også Sagan og sidste års vinder på 21. etape Kristoff kan blande sig i spurten. Forskellen er dog toget, og det vil efter vores mening sikre Viviani en top 3!

Dagens spilforslag lyder hermed: Elia Viviani slutter i top 3 på 21. etape af årets Tour de France, til odds 1,60 hos Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund