Dagens spilforslag og odds: Sønderjyske vs FC København bliver målrig!

 

Kamp: Sønderjyske vs FC København

Spilforslag: Der bliver scoret 3 eller flere mål

Odds: 1,74

Units: 3/5

Spilstop: 3 august kl. 16:00

Bookmaker: Betsafe

 

Følg spilforslaget nu

 

I lørdagens sene eftermiddagskamp mødes Sønderjyske og FC København, på den sønderjyske hjemmebane. Det er et opgør mellem rækkens nummer fire i Sønderjyske, og rækkens førerhold i FCK. Det er samtidigt et møde mellem to mandskaber der har formået, at finde netmaskerne i deres første tre kampe. Sønderjyske har en målscore på 6-2, imens FCK kan mønstre en målscore på hele 7-3. Det er altså to højtscorende hold, som mødes og det ligner endnu en affære med masser af mål.

Over de seneste to sæsoner har holdene mødtes fire gange, og alle disse har indeholdt mindst tre mål. Faktisk har to af disse endda indeholdt hele fem mål, og vi ser ingen grund til, at tro at dagens kamp skulle blive målfattig. Hos bookmakeren Betsafe kan du få odds 1,74, hvis der bliver scoret over 2,5 mål i kampen. Og som de foregående kampe beviser plejer disse to mandskaber, at leve op til forventningerne!

 

Derfor kommer der minimum 3 mål i kampen

FC København har vundet sine hidtidige fem spillede kampe. De har dog ikke imponeret, som man kunne forvente, og derfor har Sønderjyske gode muligheder for, at score i kampen. FCK kan vælge, at spare nogle nøglespillere i kampen. Idet de blot tre dage senere, har en uhyggelig vigtig Champions League kvalifikationskamp mod serbiske FK Crvena Zvezda. Det kan betyde, at Sønderjyske vil få lettere ved, at tilspille sig målchancer. Man skal dog ikke tage FCK for givet, da deres reserver er gode nok til, at spille fast i nærmest alle resterende klubber i Superligaen.

Hvis Solbakken vælger en opstilling, hvor der spares på stjernerne er det derfor nemt, at forestille sig en målrig kamp. FCK er jo trods alt favoritter til, at vinde dagens kamp. Hvis det lykkedes, er det ikke helt utænkeligt, at de skal op og score mindst to mål. Da man godt kan forvente Sønderjyske vil være i stand til, at score minimum et mål selv. Begge hold har også en masse målfarlige spillere på holdet. Hos Sønderjyske er Mads Albæk hentet hjem og har allerede kvitteret med to scoringer. Derudover er også Lieder kommet godt i gang, ligeledes med to scoringer. Hos FCK har de især to målfarlige spillere i N´Doye og Wind, og alt dette peger imod endnu en målrig kamp de to imellem!

Dagens spilforslag lyder hermed: Superligaopgøret imellem Sønderjyske og FC København ender med minimum 3 mål, til odds 1,74 hos bookmakeren Betsafe.

 

Følg spilforslaget nu