Dagens spilforslag og odds: Serena Williams vinder Wimbledon!

Kamp: Serena Williams vs Simona Halep

Spilforslag: Serena William vinder kampen

Odds: 1,55

Units: 4/5

Spilstop: 13 juli kl.15:00

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

Årets Wimbledon turnering har blot en kamp tilbage på kvindesiden. Serena Williams skal her møde Simona Halep, i det der ligner et fantastisk opgør. Williams har et notorisk godt tag på Halep, og derfor har vi taget et kig på oddsene for kampen. Hos bookmakeren Betfair kan du få odds 1,55, hvis Williams vinder kampen. Det er der da også gode muligheder for, da hun ikke bare under sommerens slutrunde har vist flot græstennis. Men også er 7 dobbelt mester i denne turnering.

Halep har præcis som Williams spillet rigtig flot tennis i turneringen, og står nu i sin første Wimbledon finale. Men Halep kan meget vel allerede på forhånd være handicappet, med tanke på deres kamphistorik. Det er i 10 forsøg kun lykkedes for Halep, at besejre Williams en sølle gang, og den sejr kom helt tilbage i 2014. Derfor ser vi ikke bare Williams som favorit i kraft af hendes tennisspil, men også på det mentale, hvor Williams altså har et kæmpe overtag på Halep.

 

Derfor vinder Serena Williams finalen

Serena spiller efterhånden kun de store turneringer, og dåbsattesten viser da også at hun er blevet 37 år gammel. Hun er nu på jagt efter den første Grand Slam titel efter, at hun i 2017 blev mor. Efter et skuffende 2019 er hun nu endelig, hvor hun har stræbet efter at være, nemlig i finalen i en Grand Slam. Halep må så sandelig frygte, at se over på den anden side af nettet, og finde den 23 dobbelte Grand Slam vinder være dagens modstander. Sjældent har tennisspillet set en spiller dominere, som Williams har formået at gøre, siden hun i 1999 vandt US Open.

Den spillende legende har selvsagt et fænomenalt tennisspil, og hun tryner ofte sine modstandere med sin fantastisk serv, og kraftfulde grundslag. Williams har en klart bedre serv end Halep, og er desuden aldrig bange for, at gå frem til nettet. Hvor hun i øvrigt besidder et vanvittig godt netspil, hvilket også hendes mange double titler er beviset på.

Vi benævnte i indledningen hvordan Halep i deres indbyrdes opgør, altid har haft det svært imod Williams. Og vi ser faktisk ingen grund til, at det skulle ophøre i dagens kamp. Powerhuset Williams er derfor et glimrende spil og vi tror på, at hun klarer ærterne imod rumænske Halep.

Dagens spilforslag lyder hermed: Serena Williams vinder Simona Halep i kvindernes Wimbledon finale, til odds 1,55 hos Betfair.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren betfairs officielle logo