Dagens spilforslag og odds: Roger Federer genvinder Wimbledon tronen!

Kamp: Novak Djokovic vs Roger Federer

Spilforslag: Roger Federer vinder

Odds: 2,67

Units: 2/5

Spilstop: 14 juli kl.15:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

Vi er efter to ugers forrygende tennis nået til vejs ende, ved dette års Wimbledon turnering. I finalen bliver det, som mange forventede et opgør imellem verdensetteren Novak Djokovic, og den legendariske Roger Federer. Den aldrende Federer står måske i sin sidste finale. Derfor tror vi han griber chancen og viser, hvorfor han af mange er omtalt, som den bedste tennisspiller der nogensinde har været i gamet.

Hos bookmakeren Bet365 får du hele odds 2,67, hvis Federer fuldfører missionen. Generobrer han den titel han har vundet vanvittige 8 gange tidligere, vil det yderligere cementere hans status, som verdens bedste. Vi tror på Federer, som vi har gjort fra dag et af denne fantastiske turnering. Man vinder ikke over den tæt på uovervindelige Rafael Nadal i semifinalen, for så at gå ud og tabe i finalen!

 

Derfor vinder Roger Federer titlen

Han har gjort det så mange gange før, og det faktum at han nu står i finalen endnu engang, vidner om et niveau der sjældent er set. I 2019 er Federer da også tilbage til tidligere tiders fantastisk tennisspil. Den snart 38-årige schweizer har faktisk kun lidt nederlag i fire sølle kampe, og har tilmed vundet tre turneringer i kalenderåret. Alderen er altså slet ingen hindring for den elegante Federer, og med et skræddersyet spil til det hurtige græsunderlag. Kan Federer gå ind til kampen, fuld af selvtillid og med en tro på, at han vinder.

De to kombattanter har selvsagt spillet flot tennis, og står nu i finalen. Alligevel er det Federer, som virker til at have imponeret den smule mere, med blandt andet sejren over hans evige rival Rafael Nadal i semifinalen. I kvartfinalen besejrede Federer den altid farlige japaner Kei Nishikori. Igen var det en flot spillet kamp, og Federer er altså allerede i fuld gear til, at møde endnu en verdensklassespiller.

Djokovic har derimod, haft en noget lettere vej til finalen. Rent faktisk har Djokovic kun mødt to seedere spillere i turneringen, som var henholdsvis 23 og 21 seedet. For Federer er modstanden bare blevet hårdere, som turneringen skred frem. Han har således besejret spillere seedet 27 og 17. Inden han altså besejrede Nishikori og Nadal, som var seedet henholdsvis 8 og 3 i turneringen.

Konklusionen må altså være, at Federer er 100% klar. Hvor Djokovic muligvis lige skal bruge et sæt til, at komme i fuld vigør. Her kan det dog være for sent, og vi forventer at Federer fortsætter det flotte spil og vinder titlen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Roger Federer slår Novak Djokovic i Wimbledon finalen, til odds 2,67 hos Bet365.

 

Følg spilforslaget nu