Dagens spilforslag og odds: Portugal vinder endelig en EM kvalifikationskamp!

 

Kamp: Serbien vs Portugal

Spilforslag: Portugal vinder kampen

Odds: 2,30

Units: 2/5

Spilstop: 7 september kl. 20:45

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I EM kvalifikationens Gruppe B skal Serbien og Portugal igen mødes. Første opgør endte med pointdeling efter 1-1 i Portugal, i en kamp der blev domineret af hjemmeholdet. Portugal har ikke spillet siden i Gruppe B, men har dog spillet i Nations League hvor de har vundet over Schweiz og Holland. For Serbien er det blevet til yderligere to kampe i gruppen. Med et nederlag på hele 0-5 til Ukraine, samt en sejr på 4-1 over Litauen.

Det der burde have endt med portugisisk sejr i forrige opgør, tror vi dog kommer til aften. Portugal har intet mindre end et fantastisk mandskab hele vejen rundt. Hvor Serbien har deres force, i deres offensive trekløver. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,30, hvis Portugal sikrer sig sejren. Vi vil forneden komme med vores bud på, hvorfor Portugals defensiv og offensiv bliver en for stor mundfuld for serberne!

 

Derfor vinder Portugal kampen

Lad os starte med Serberne, de har som skrevet tre rigtig gode offensive spillere i Mitrovic, Jovic og Tadic. Men her stopper det også for serberne, der i kampen mod Ukraine fik vist hvor usikker defensiven er. Hele 0-5 lød lussingen på, og i aften kan de komme i store problemer igen mod Portugal. Hvis vi starter med Portugal defensiven, så har de for vane at lukke flot ned for modstanderne. I deres seneste seks kampe, har de således blot lukket tre mål bag målmand Patricio. Her er det blandt andet blevet til imponerende resultater, med 0-0 mod Italien og en 1-0 sejr over Holland. Defensiven tæller desuden Joao Cancelo, som Manchester City hentede i Juventus, samt Pepe, Dias og Guerreiro.

Offensivt er dog nok der, hvor serberne mest frygter Portugal. Ikke bare har de verdens bedste fodboldspiller i Cristiano Ronaldo, som til tider kan score efter behag. Men Portugal har også Bernardo Silva fra Manchester City, samt teenager fænomenet Joao Felix fra Atletico Madrid. Bruno Fernandes fra Sporting er også, at finde i den imponerende offensiv som portugiserne kan stille til start med. Han var jagtet sommeren lang af en lang række af de største klubber i Europa, men endte i sidste ende med at blive i Portugal. I Sporting er han garanteret fuld spilletid, og det kan komme landsholdet til gode. I stedet for potentielt manglende spilletid, hvis han havde sikret sig skiftet væk fra Sporting. Vi kommer bare ikke udenom, at kvaliteten er i top hos Portugal, og vi tror de endelig får sin første sejr i Gruppe B!

Dagens spilforslag lyder hermed: Portugal vinder over Serbien i aftenens EM kvalifikationsopgør, til odds 2,30 hos bookmakeren Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund