Dagens spilforslag og odds: Polen kommer tilbage på sporet med sejr!

Kamp: Polen vs Østrig

Spilforslag: Polen vinder kampen

Odds: 2,12

Units: 4/5

Spilstop: 9 september kl. 20:45

Bookmaker: Betsafe

 

Følg spilforslaget nu

 

I EM kvalifikationens Gruppe G skal Polen igen møde Østrig. Denne gang spiller Polen på hjemmebane, efter de vandt 1-0 i Østrig tilbage i marts måned. Polakkerne har fået en noget nær drømmestart på vejen mod EM i 2020, efter fem kampe har de således 12 point. For Østrig har vejen dog været noget mere bumpet, men det har dog set bedre ud i de sidste tre kampe. Her har Østrig vundet over Slovenien, Nordmakedonien og Letland, og har ni point efter fem kampe.

Polen har dog et godt tag på Østrig, hvilket tre sejre i deres fire indbyrdes opgør da også fremviser. Det fjerde opgør er endt med pointdeling efter 1-1. Det der gør polakkerne så skræmmende er, at ikke bare har de en fantastisk offensiv ført an af Robert Lewandowski. Men også defensivt er de i en klasse for sig selv, hvor de efter fire kampe stadig ikke havde lukket mål ind og havde en målscore på 8-0. Hos bookmakeren Betsafe kan du få odds 2,12, hvis Polen vinder kampen og det føler vi os sikre på de gør!

 

Derfor vinder Polen kampen

Østrig har en superstjerne, på et ellers noget middelmådigt landshold. Problemet er dog, at Marko Arnautovic har søgt mod Kina og Shanghai, hvor han har sikret sig en gigant løn. Men det vil med en dagligdag i en svag liga, med stor sandsynlighed gå ud over hans spillemæssige niveau. Før skiftet spillede han to år i West Ham, og spillede uge efter uge mod kvalitetsmodstandere, og det kan altså komme til at koste Østrig. Han kommer op mod et velkendt ansigt i aftenens kamp, hvor Polens målmand er den tidligere kollega i West Ham Lukasz Fabianski.

Fabianski har stået fantastisk for både klubhold og landshold, og efterhånden ved at være en klassekeeper. Foran sig har han rutinerede Kamil Glik, som spiller i Monaco. Samt unge Jan Bednarek fra Southampton, der sammen danner en stensikkert midterforsvar. I angrebet har vi allerede nævnt Lewandowski, og superstjernen fra Bayern München får hjælp fra Krzysztof Piatek. Milan angriberen fik sit endelige gennembrud sidste år i Serie A, og scorede hele 22 ligamål. I denne kvalifikation har han allerede scoret tre mål for Polen, og er således topscorer for polakkerne. Han lukrerer en del på, at Lewandowski med rette tiltrækker sig det meste af opmærksomheden fra modstanderne. Og igen i aften mod Østrig, kan vi få ham at se i målscorerens rolle når Polen vinder og fortsætter sejrsstimen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Polen vinder over Østrig i aftenens EM kvalifikationsopgør, til odds 2,12 hos bookmakeren Betsafe.

 

Følg spilforslaget nu