Kamp: Pittsburgh Penguins vs Minnesota Wild

Spilforslag: Pittsburgh Penguins vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,90

Units: 3/5

Spilstop: 15 januar kl. 01:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I nat mødes Pittsburgh Penguins og Minnesota Wild, og til trods for flere skader hele sæsonen på Penguins mandskabet. Præsterer de kamp efter kamp på et meget højt niveau, og op til kampen kan de endda få Crosby tilbage. Stjernespilleren har været skadet i et par måneder, men er nu fuldt tilbage på isen til træning. Det utrolige ved Pittsburgh mandskabet i denne sæson er, at hver gang en ny spiller er gået ned med en skade.

Så har holdet formået, at køre videre som intet var hændt hvilket 28 sejre i 45 kampe da også vidner om. Minnesota var stærkt spillende i december, men siden lige før årsskiftet har de tabt fem ud af seks kampe. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,90 for sejren i ordinær spilletid, og vi tror Pittsburgh med eller uden Crosby kværner videre med endnu en sejr!

 

Derfor vinder Pittsburgh Penguins kampen i ordinær tid

På mål har Tristan Jarry overhalet det normale førstevalg Matt Murray, med en masse flotte præstationer. Murray har ikke fået mange kampe på det sidste, men har dog spillet flot i sine seneste kampe. Hvis han får chancen vil han være 100% klar til, at vise Pittsburgh skal kigge hans vej igen. Men lige pt. er det altså Jarry, som overrasker og holder Murray på bænken. Jarry har faktisk den bedste statistik i hele ligaen, med en redningsprocent på flotte 93,19 og et GAA på 2.08. Så det er ikke nogen tilfældighed, at Murray har svært ved at kæmpe sig tilbage på holdet. Offensivt mistede Penguins for et par kampe siden Jake Guentzel, og han er nu ude resten af sæsonen.

Men som det har været hele sæsonen, træder nye spillere til og sejrene fortsætter for Pittsburgh holdet. Nu forlyder det, at Sidney Crosby endelig er spilleklar igen og det vil være et gevaldigt boost. Om han kommer i førstekæden eller andenkæden er uvist, men sikkert er det at det højner hele holdets niveau. To spillere som kan lukrere på hans tilbagekomst, er Bryan Rust eller Patric Hornqvist. Især Rust har gang i en fænomenal sæson, og har lavet vanvittige 38 point i blot 31 kampe. De 38 point har allerede tangeret hans tidligere bedste i en sæson, og han ligner ikke en der har tænkt sig at sætte farten ned. Når alt kommer til stykket, virker Penguins simpelthen bare for stærke for Minnesota og vi tror de vinder nattens opgør!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Pittsburgh Penguins og Minnesota Wild ender med en hjemmebanesejr til Pittsburgh mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,90 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund