Dagens spilforslag og odds: Philadelphia Flyers slår New Jersey Devils!

Kamp: Philadelphia Flyers vs New Jersey Devils

Spilforslag: Philadelphia Flyers vinder kampen i ordinær tid

Odds: 2,20

Units: 2/5

Spilstop: 10 oktober kl.01:30

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I en af nattens NHL kampe, mødes Philadelphia Flyers og New Jersey Devils. Især udeholdet fra New Jersey, har henover sommeren fået flere spændende tilgange til mandskabet. Men det betyder samtidigt også, at de mange nye spillere skal lære deres nye hold at kende og det kan tage lidt tid. Det kan Flyers lukrere på i nat, da de har holdt forholdsvis fast på stammen, og kun tilføjet få spillere.

Og Devils har da også tabt begge deres kampe hidtil i sæsonen, hvilket vi ikke tror bliver ændret mod Flyers. Imod Winnipeg Jets led Devils et nederlag i overtid, imens de blev knust af Buffalo med 2-7. Flyers har blot spillet en kamp, men der blev det til en flot 4-3 sejr over Chicago Blackhawks. Der er store forventninger til det sammenspillede mandskab hos Flyers, og der burde være en hjemmesejr i udsigte. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,20 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Philadelphia Flyers kampen i ordinær tid

Hvis vi starter med at se på Devils og deres mange nye folk, så er der især store forventninger til unge Jack Hughes. Draftet som nummer et, er der da heller ikke tvivl om talentet men det virker til, at han lige skal bruge lidt tid til at komme i gang. Gusev er kommet til fra Rusland, og da NHL ringen er betydeligt anderledes end i Europa, kræver det også en god rum tid før han vil præstere. Simmons og Subban er de sidste to, som er kommet til men fælles for begge er, at deres bedste dage måske er ovre.

Flyers har som skrevet fået to nye tilgange, i Kevin Hayes på centerpositionen samt Matt Niskanen i defensiven. Begge solide spillere, som bringer lige præcis det Flyers manglede sidste år. Niskanen er en hårdt spillende forsvar, som modstanderne slår sig på, og Hayes er er god for både point og er glimrende i faceoff spillet. På holdet har Flyers de etablerede stjerner Giroux, Voracek, Kocecny, Couturier og Van Riemsdyk. Holdet kan score mange mål, og nede på mål har de en af de største talentet i Carter Hart. Han brød igennem sidste år, og forventes at få en stor sæson i år. Han kan meget vel cementere sig, som en af NHLs bedste målmænd i denne sæson!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Philadelphia Flyers og New Jersey Devils ender med sejr til Flyers mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,20 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund