Dagens spilforslag og odds: Ottawa Senators slår Los Angeles Kings!

Kamp: Ottawa Senators vs Los Angeles Kings

Spilforslag: Ottawa Senators vinder kampen i ordinær tid

Odds: 2,50

Units: 3/5

Spilstop: 8 november kl.01:30

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat tager de forholdsvis formstærke Ottawa Senators hjemme imod, bundholdet Los Angeles Kings. Ottawa kommer nemlig med lidt succes fra to sejre, i de sidste fire kampe. Hvor de har besejret San Jose Sharks og senest New York Rangers, og derudover er det blevet til nederlag mod Islanders og Boston. De to nederlag er der dog ikke mange fingre at pege af, da det utvivlsomt er ligaens to bedste hold lige pt.

Men faktum er, at Ottawa har mange spændende spillere, og selvom de kommer til, at tabe mange kampe i år. Så er en kamp mod et svagt Kings mandskab, en af dem de godt kan vinde. Modsat Kings er defensiven nemlig ikke helt ude i hampen, og offensiven virker også en anelse bedre hos Ottawa for tiden. Brady Tkachuk er kommet i gang, og den unge hardhitter er meget vigtig for Ottawa med både mål og assists. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,50 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Ottawa Senators kampen i ordinær tid

Ottawa har som skrevet mange spændende og unge spillere, hvor Thomas Chabot og Brady Tkachuk er de største stjerner. På mål har Craig Anderson faktisk stået flot, til trods for svære betingelser. Også her er Ottawa er klart bedre end Kings. Jonathan Quick og Jack Campbell i Kings målet er nemlig ikke meget værd, og Kings skal vinde kampe i kraft af offensiven. En offensiv der vel og mærket ikke leverer i disse dage. Conner Brown er kommet til Senators mandskabet henover sommeren fra Toronto, hvor han aldrig fik sit helt store gennembrud.

Men med to mål og hele 10 assists i blot 14 kampe, må man sige at Ottawa har været det perfekte match for Brown. En anden tilføjelse, som kom til kort inde i sæsonen fra Rangers er Vladislav Namestnikov der også har imponeret. 10 point i blot 12 kampe, har gjort at Ottawa lige pludselig har et slagkraftigt mandskab igen. Derudover er også Anthony Duclair og Jean-Gabriel Pageau flot spillende og banker point ind på kontoen. Udover dette har Ottawa de sidste to kampe også haft et godt tag på Kings, med to klare sejre på 5-1 og 4-1. Vi tror de gentager stykket i nat, og vinder kampen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Ottawa Senators og Los Angeles Kings ender med sejr til hjemmeholdet fra Ottawa i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,50 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund