Dagens spilforslag og odds: Østrig sejrer på hjemmebane over Tjekkiet!

Kamp: Tjekkiet vs Østrig (EM 2020 i Håndbold)

Spilforslag: Østrig vinder kampen

Odds: 1,62

Units: 2/5

Spilstop: 10 januar kl. 18:15

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften skal vi i gang med andendagen for 2020 EM-slutrunden i Håndbold, hvor værterne Østrig skal møde Tjekkiet. Østrig er som skrevet vært under EM-slutrunden, men det er en ære de deler med Sverige og Norge som er medværter. Værtskabet betyder så også, at Østrig måske får et ekstra skub mod at skabe et flot resultat og første udfordring er altså Tjekkiet. De sidste fem gange disse to hold har mødtes, har det været tjekkerne som har vundet.

Men da alle disse kampe har været træningskampe, er det altid svært at vide hvor seriøst holdene har taget kampene. Den eneste kamp de har haft af betydning, er endt med en sejr til Østrig på 30-20. Den kom under EM kvalifikationen tilbage i 2014, og sendte Østrig videre til hovedturneringen. Det er ikke forventet, at vi får et lignende resultat i aften men med hjemmebane favoritheden burde Østrig kunne få de to point. Hos bookmakeren Bet365 kan du få odds 1,62 for sejren.

 

Derfor vinder Østrig kampen

Som altid op til store turneringer, spiller alle landsholdene en eller flere træningskampe. Østrig har spillet en kamp, hvor de blev besejret af Tyskland med 32-28 i en kamp de havde stor ære af. For Tjekkiet har det været både positivt og negativt, da de i to kampe mod Ungarn både vandt med også tabte. Modsat Østrig har tjekkerne hverken hjemmebanefordel, eller store stjerner på holdet. Derfor kan det også blive svært, at få de resultater de gerne vil have og i åbningskampen tror vi da heller ikke meget på tjekkerne. Faktum er nemlig, at Østrig har lige præcis det som tjekkerne ikke har.

Mykola Bilyk er intet mindre end en verdensklassespiller, som ville kunne spille sig på de fleste landshold i verden. Den unge backspiller kan det hele, og laver både masser af mål med sit stenhårde skud samt han er god til at assistere. En af de spillere, som nyder godt af Bilyk er den rutinerede fløj Robert Weber på venstrefløjen. Han er måske i gang med en af sine sidste slutrunder som spiller, og burde være topmotiveret til at bombe mål ind. På mål står Thomas Bauer, og han er en glimrende målmand. Østrig har en solid base, og burde være et niveau bedre en tjekkerne!

Dagens spilforslag lyder hermed: Aftenens kamp imellem Tjekkiet og Østrig ender med en sejr til værterne fra Østrig under EM-Slutrunden 2020 i Håndbold. Hos Bet365 får du odds 1,62 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bet365 tilbyder betbuilder på alle kampe