Dagens spilforslag og odds: Monfils spiller sig i kvartfinalen

Kamp: Gael Monfils vs Denis Kudla

Spilforslag: Gael Monfils vinder

Odds: 1,48

Units: 4/5

Spilstop: 13 juni kl.11:00

Bookmaker: Betsafe

 

Følg spilforslaget nu

 

Dagens spilforslag bringer os til Tyskland. Stuttgart ligger vært til endnu en omgang god tennis, som de har haft for vane til at gøre. Med opvarmningsturneringen MercedesCup vil blandt andet Gael Monfils pudse formen af, til sommerens store Grand Slam, Wimbledon. Den bliver spillet om blot få uger. Betsafe giver odds 1,48 for en sejr til franske Gael Monfils over amerikanske Denis Kudla.

Det er en kamp hvor meget peger på en sejr til Monfils. Og til trods for at han over de seneste år, har kæmpet med forskellige skader, så er den franske spiller meget god på græsunderlaget. I hans første opgør i turneringen servede Monfils hele 15 serveesser, kontra Kudla som kun præsterede 7. Serven er et vigtigt våben på det hurtige græsunderlag, og blandt andet derfor ser vi et godt spil i Monfils.

 

Derfor vinder Gael Monfils

Som nævnt ovenfor er serven et vigtigt våben på græs, men også bagspillet spiller en stor rolle. Rammer man en dag hvor serven ikke fungerer optimalt, betyder det derfor at man også skal kunne give sig selv muligheder for, at bryde modstanderens serv. Her er Monfils stærk, i forrige kamp spillede han sig frem til hele 12 breakbolde, hvor Kudla kun kom frem til 6 breakbolde.

Det er to spillere som aldrig tidligere har mødtes. Derfor vil der altid være muligheden for at en af spillerne kan være en smule afventende, og vil forsøge at se modstanderen an. En ting er bare sikkert, det bliver ikke game planen for Monfils! Med 1 ATP titel i hus på hard court  i Rotterdam, og et ikke særligt skræmmende felt i årets turnering, kan han øjne at gå hele vejen. Kudla er første stop på vejen, og verdens nummer 84 burde ikke være stopklodsen, på Monfils vej videre i turneringen.

Denis Kudla har hidtil i 2019 haft et resultatsmæssigt skuffende år, han har blot vundet 5 kampe, men har tabt hele 13 kampe. Monfils har derimod haft et glimrende 2019, han har vundet 21 kampe, og kun tabt 7 kampe. Og til trods for at begge spillere kommer fra en frisk sejr, tror vi på at klasse ikke fornægter sig. Monfils vil vise hvorfor han er nummer 16 i verden, og med flot baglinje tennis, serveesser og generelt bare et bedre tennisspil. Tror vi at Monfils vise sig, som en for stor mundfuld for Kudla og spille sig i kvartfinalen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Odds 1,48 på Gael Monfils som vinder hos Betsafe.

 

Følg spilforslaget nu