Dagens spilforslag og odds: Laporte spurter bedre end Greipel!

Kamp: Christophe Laporte vs Andre Greipel. H2H ved Tour de France 2019 – 4. etape

Spilforslag: Christophe Laporte vinder

Odds: 1,44

Units: 4/5

Spilstop: 9 juli kl.12:10

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

Sprinterne er på 4. etape igen i deres favoritterræn. En næsten helt flad etape venter rytterne, og det forventes, at det hele skal afgøres i en massespurt. Her har bookmakeren Bet365 lavet et matchbet, hvor Christophe Laporte er sat op imod Andre Greipel. Laporte er stor favorit og giver således odds 1,44. Og der er gode grunde til, at overveje et spil på franske Laporte. Greipel er efterhånden blevet 36 år gammel, og benene kan ikke følge med mere i massesprinterne.

Laporte derimod er blot 26 år, og har for andet år i træk rollen, som sprinter hos Cofidis. Det er altså et hold, som også har den stærke sprinter Nacer Bouhanni på kontrakt. Tiltroen til Laporte er altså stor, og han har da også vores tillid i dagens H2H. På første etape sluttede Laporte, som nummer 17, og Greipel nummer 18. Et styrt få kilometer før mål, var dog medvirkende til, at vi ikke så rytternes sande potentiale, og Laporte burde være bedre end 17 pladsen. Greipel er vi dog ikke så sikre på, kan forbedre sig, og derfor ligner det et glimrende spil.

Læs i øvrigt vores Tour de France optakt omkring pointkonkurrencen lige her.

 

Derfor slutter Laporte bedre end Greipel

Greipel er efterhånden ved at være en skygge af sig selv. De tidligere tiders store spurter er væk, og han kæmper da også selv med selvtilliden. Han har således udtalt op til Tour de France, at han er nødt til at være realistisk og indrømmer samtidigt, at evnen til at vinde de store spurter nok er væk. I 2019 har Greipel også skuffet gang på gang, og har sine bedste resultater i det svagt besatte La Tropicale Amissa Bongo. Her har han sin eneste etapesejr i hele året, og udover det løb er bedste slutplacering en sjetteplads på 1. etape af Katelonien Rundt.

Laporte er modsat Greipel stadig ung, og bliver bedre for hvert år. Han kører på et hold, som satser på at han skal køre en god spurt. Og til trods for han ikke er feltets hurtigste sprinter, så har han en fænomenal evne til at placere sig rigtigt. 5 gange i 2019 er han endt i top fem på en sprinteretape, og to af disse har han endda vundet. Laporte er en mand på vej frem i cykelsporten, og Greipel stik det modsatte. Derfor tror vi på, at Laporte er bedst i dagens massespurt.

Dagens spilforslag lyder hermed: Christophe Laporte får en bedre etapeplacering end Andre Greipel på 4. etape af årets Tour de France, til odds 1,44 hos Bet365.

 

Følg spilforslaget nu