Kamp: Denis Kudla vs Bradley Klahn

Spilforslag: Denis Kudla vinder kampen

Odds: 1,48

Units: 3/5

Spilstop: 16 juli kl.17:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Efter Wimbledon er overstået, og Djokovic kan stråle som nykåret mester, kunne man godt tænke, at græssæsonen er ovre. Der er dog lige den amerikanske græsturnering i Newport, som er undtagelsen. Det er ikke verdens bedste spillere, som stiller til start, men der er dog et interessant opgør her i første runde. Denis Kudla, som elsker at spille på græsunderlaget skal op imod Bradley Klahn. Det er et rent amerikansk anlæggende, eftersom de begge er fra USA.

Hos bookmakeren Unibet kan man få odds 1,48, hvis Denis Kudla slår Bradley Klahn. Vi tror at Kudla har en god chance, for at vinde kampen. Idet han egentlig spillede godt i årets Wimbledon, men allerede i anden runde hed modstanderen Djokovic. Mod den senere mester kunne Kudla intet stille op, og det var da heller ikke forventeligt. Men i Bradley Klahn, er der tale om en helt anden kaliber af spiller. Han har ikke imponeret på græsunderlaget, og vi tror da heller ikke han vil vinde dagens kamp.

 

Derfor vinder Denis Kudla

Denis Kudla satser mere på ATP turneringer, end Klahn, som spiller mest i Challenger turneringer. I år kan Kudla da også fremvise en resultatliste, der lyder på 8 sejre og 16 nederlag i ATP regi. Hvor Klahn derimod kun har vundet en enkelt kamp, og tabt de resterende otte. Så lad dig ikke snyde af et hurtigt kig på ranglisten, hvor Kudla er nummer 100, og Klahn nummer 84. Kudla har nemlig haft et hårdt 2019, indtil juni måned, hvor han igen begyndte, at vinde en masse kampe, på favorit underlaget græs.

Klahn har heller ikke imponeret i 2019, og på græsunderlaget er det da også blevet fire nederlag i fem kampe. I sidste uge vandt han dog en Challenger turnering i Winnetka i USA. Den blev dog spillet på hardcourt underlag, og derfor fokuserer vi i højere grad på, at han i løbet fem dage, spillede hele fem kampe. Kudla er veludhvilet efter Wimbledon, og vi forventer at han formår og slå en udmattet Klahn.

Et kig i historikken mellem dagens to spillere viser da også, at Kudla har overtaget. Fire gange har de tidligere mødtes, og alle er endt med sejre til Kudla, senest i 2017 i amerikanske Knoxville. Kudla ligner en mand i græsform, hvor Klahn derimod aldrig fik gang i græssæsonen, vi tipper selvsikkert, at Kudla vinder!

Dagens spilforslag lyder hermed: Denis Kudla vinder over Bradley Klahn ved græsturneringen i Newport, til odds 1,48 hos Unibet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund