Dagens spilforslag og odds: Kaptajnen går forrest i nøglekamp

Spilforslag hver dag

Kamp: Atalanta – Genoa
Spilforslag: Criscito får et kort
Odds: 2,60
Units: 2/5
Bookmaker: Bethard

 

Odds på kampen her

Atalanta tager lørdag mod Genoa i en kamp, hvor begge hold har alt at spille for. Atalanta kæmper for at holde fast i den Champions League-givende fjerdeplads, mens Genoa kæmper for livet i bunden af Serie A. Med tre kampe tilbage har Genoa fire point ned til stregen, og betydningen af lørdagens kamp for begge hold kan give et intenst opgør. Genoa får væsentlig flere kort end Atalanta, og især anfører Criscito er ikke bange for at skralde igennem.

 

Criscito får en ostemad

Domenico Criscito har spillet halvdelen af sin karriere i Genoa. Fra perioden 2011 til 2018 var han fast inventar i russiske Zenits forsvar, men med undtagelse af en håndfuld kampe for Juventus i sine unge år har der stået Genoa på resten af hans karriere. Han er således en rigtig klubmand, og han fik da også anførerbindet med det samme, da han i sommer vente tilbage fra Rusland til sin barndomsklub.

Criscito går gerne til stålet. Han ligger på en delt fjerdeplads på bisselisten i Serie A med 12 kort for 35 kampe, og det er svært at forestille sig andet, end at han er klar til det helt store slagsmål mod Atalanta. Ethvert point kan blive afgørende for norditalienerne i bundkampen.

Kampens dommer har ikke et tårnhøjt kortsnit, men han har i de seneste kampe givet betragtelig flere advarsler og røde kort end i resten af sæsonen. Han taler derfor ikke decideret imod spillet. Generelt høster bundhold flere kort, når sæsonen nærmer sig sin afslutning – især i de sydeuropæiske ligaer.

Rent matematisk svarer oddset til, at der er 38,5 % chance for, at Criscito får et kort i kampen. Han har fået et kort i 12 ud af 32 kampe i år, hvilket svarer til 37,5 % af kampene. Det lader altså til, at oddset er sat alene ud fra statistikken, og at kampens betydning ikke er regnet med hos bookmakerne.

 

Alt i alt finder vi fin værdi i, at Criscito får et kort til odds 2,60 hos Bethard.

 

Odds på kampen her

 

Bethards officielle logo