Dagens spilforslag og odds: Kan Groenewegen slå Viviani?

Kamp: Elia Viviani vs Dylan Groenewegen. H2H ved Tour de France 2019 – 11. etape

Spilforslag: Dylan Groenewegen vinder

Odds: 1,80

Units: 3/5

Spilstop: 17 juli kl.13:35

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

Sprinterne er på 11. etape atter igen i deres favoritterræn. En stort set flad etape venter rytterne, og det er forventeligt, at det hele skal afgøres i en massespurt. Her har bookmakeren Bet365 lavet et matchbet, hvor Dylan Groenewegen er sat op imod Elia Viviani. De vurderer de to ryttere til at være næsten helt lige, og har således Groenewegen som lille favorit til odds 1,80. På 10. etape fik Viviani blot en andenplads, efter Van Aert, der overraskende vandt.

På 1. etape styrtede Groenewegen, og kunne derfor ikke deltage i massespurten. Her imponerede Viviani dog heller ikke, og sluttede som nummer ni. Viviani havde sin bedste spurt på 4. etape, hvor han ved hjælp af sit super tog, kom først over målstregen. På denne etape var Groenewegen stadig tydeligt mærket og sluttede, som nummer fem. På den kaotiske 10. etape blev Groenewegen et af ofrene for sidevinden, og den forventede duel udeblev.

 

Derfor slutter Groenewegen bedre

Viviani er en glimrende sprinter, og har som skrevet nok det bedste tog, af alle mandskaberne i årets Tour de France. Når de når 3 kilometer mærket, går mandskabet frem i og tager fronten. Til slut afleveres Viniani af enten Michael Mørkøv eller Maximiliano Richeze, som er sidste mand i toget. Han har vundet en etape, som var 4. etape. Men det bliver mere og mere tydeligt, at farten virker ikke helt til, at være der i årets løb. Og igen på 10. etape skuffede han, og blev blot nummer to, i en spurt hvor Groenewegen ikke kunne deltage.

Groenewegen har derimod farten, og har sådan set bare fortsat den form, han har vist hele året. Han har på imponerende vis vundet etaper, i alle de løb han har stillet til start i. Groenewegen har det fantastiske våben, at ingen kan matche hans topfart. Når han først får sat spurten i gang, ser sprinterne ham aldrig igen. Dagens finale er også skræddersyet til en mand med Groenewegens talenter. Den er let og ikke specielt teknisk, og det er spurt hvor de som vinder, er de ryttere som besidder den største topfart. Med andre ord, Groenewegen kan ende med ikke bare at slutte bedre end Viviani, men kan i det hele taget ende som etapevinder. Præcis som tilfældet var på 7. etape, hvor Groenewegen satte de andre sprintere til vægs.

Dagens spilforslag lyder hermed: Dylan Groenewegen får en bedre etapeplacering end Elia Viviani på 11. etape af årets Tour de France, til odds 1,80 hos Bet365.

 

Følg spilforslaget nu