Dagens spilforslag og odds: Islanders vs Boston går som altid i overtid!

Kamp: New York Islanders vs Boston Bruins

Spilforslag: Kampen ender uafgjort ( i den ordinære spilletid )

Odds: 4,00

Units: 2/5

Spilstop: 29 februar kl. 19:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften mødes to af topholdene fra Eastern Conference, når New york Islanders tager imod Boston Bruins. Det er samtidig en kamp mellem to af de hold, som ofte spiller uafgjort i den ordinære spilletid. Faktisk har aftenens modstandere spillet uafgjort tre af de sidste fem gange de har mødtes. Mere endnu så er de seneste to indbyrdes opgør endda endt med at gå i overtid. Så vi har altså med to hold, at gøre som spiller meget jævnbyrdige kampe.

Boston ligger på en suveræn førsteplads i divisionen, imens Islanders er en del af de mange som kæmper om at sikre sig en top otte plads. Trods to nederlag imod Rangers og St. Louis, så tvang Islanders begge hold ud i overtid. Boston vandt mod Dallas med 4-3, efter de ellers noget overraskende havde tabt to kampe i streg. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 4,00 for det uafgjorte i ordinær spilletid.

 

Derfor ender kampen uafgjort i ordinær tid

Som skrevet spiller de her to hold altså ret ofte helt lige kampe, som da også har krævet overtid ret ofte. Her sent på sæsonen begynder kampene, at have meget større betydning og derfor kan et nederlag i overtid føles som en sejr. Et point kan betyde, at et hold som Islanders holder konkurrenterne bag sig i kampen om at sikre pladsen i top otte. Det er to hold, som blandt de bedste i hele NHL defensivt. De plejer at være kendetegnende ved, at de lukker få mål ind hvilket også resulterer i nogle kampe som ender i overtid.

Boston har indtil nu i sæsonen haft to af ligaens bedste målmænd, i Tuukka Rask og Jaroslav Halak. Islanders har dog også to habile målmænd, hvor Semyon Varlamov og Thomas Greiss står på mål. Faktisk er holdene så gode, at Boston kan fremvise divisionens bedste defensiv, imens Islanders har den tredjebedste. Offensivt er Boston lidt bedre end hjemmeholdet, men grundet hjemmebanen kan det dog blive udlignet en smule. Boston har to superstjerner i Pastrnak og Marchand, som har lavet vanvittig mange point. Med derudover er de to hold ret ens, og har begge en del spillere som kan lave mål. Det er slet ikke utænkeligt, at disse hold for tredje gang i træk spiller uafgjort og må finde en vinder i overtiden!

Dagens spilforslag lyder hermed: Aftenens NHL kamp imellem New York Islanders og Boston Bruins ender med uafgjort i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 4,00 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund