Dagens spilforslag og odds: Irland vs Schweiz ender uden vinder!

Kamp: Irland vs Schweiz

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,20

Units: 2/5

Spilstop: 5 september kl. 20:45

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I Danmarks EM gruppe skal de to største konkurrenter i aften mødes. Irland spiller på hjemmebane, hvor de tager imod Schweiz. For Irland er dette allerede deres femte opgør i Gruppe D, imens det for Schweiz kun er deres tredje kamp. Fælles for begge hold er, at de allerede har mødt Danmark en enkelt gang, hvor begge opgør endte uafgjort. Imod de to svage hold i gruppen Georgien og Gibraltar, er alle opgørene vundet.

Derfor står Irland tilbage med 10 point på kontoen efter fire spillede kampe, imens Schweiz har fire point. Det forventes at denne kamp bliver helt lige imellem to landshold, der da også har spillet uafgjort de sidste to gange de har mødtes i betydende kampe. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 3,20, hvis det igen ender med pointdeling. Og det er en del der peger mod, at det godt kunne blive endnu en gang.

 

Derfor ender kampen uafgjort

Irland spiller ikke de mest målrige kampe. I deres fire kampe i gruppen, er kun et opgør endt med en større forskel end et mål. To opgør er vundet med resultatet 1-0, et med 2-0 og så har de altså spillet uafgjort med Danmark i 1-1 kampen. Schweiz har haft lidt flere mål i støvlerne, hvor især 3-3 kampen mod Danmark var vanvittig. Deres sejr i gruppen kom mod Georgien, hvor de vandt med 2-0. Men hvis vi vender tilbage til historikken imellem de to hold, så er hele fem af de seneste seks opgør endt med maks et måls forskel. Af disse er tre endda endt uafgjort, og det kan nemt tænkes holdene igen vil neutralisere hinanden og stille sig tilfredse med et point.

Der skal blot spilles otte kampe i denne kvalifikation om, at sikre sig billetten til EM slutrunden i 2020. Fem hold er i Gruppe D, men det er reelt en kamp mellem Irland, Schweiz og Danmark. Der er ikke råd til, at tabe point mod en af rivalerne. Og med en forventet sejr til Danmark, kan et potentielt tabende hold komme under et stort pres. Da det stadig er en forholdsvis tidlig kamp i gruppen, forventer vi derfor ikke, at et af holdene satser hele butikken efter en sejr. Det må med stor sandsynlighed vente, til det omvendte opgør når Schweiz er værter. Kampen i dag ender derfor uafgjort, hvilket stiller begge mandskaber tilfredse!

Dagens spilforslag lyder hermed: Landskampen mellem Irland og Schweiz ender uafgjort i aftenens EM kvalifikationskamp i Gruppe D. Til odds 3,20 hos bookmakeren Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund