Kamp: Philadelphia Flyers vs Columbus Blue Jackets

Spilforslag: Philadelphia Flyers vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,14

Units: 2/5

Spilstop: 19 februar kl. 01:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I nat mødes Philadelphia Flyers og Columbus Blue Jackets. Det virker til, at Columbus ikke håndterer de mange skader helt så godt mere som tidligere. Det har betydet, at Columbus nu har tabt fem kampe i træk og i stillingen ligger de to hold nu helt side om side. Trods nogle nederlag hist og her, er Philadelphia efterhånden ved at cementere sig som en seriøs playoff kandidat. En sejr over Columbus vil faktisk betyde, at de to hold bytter plads i tabellen.

De seneste to gange disse mandskaber har mødtes, har Flyers begge gange trukket sig sejrsrigt ud. Det der har gjort Columbus så svære, at slå er deres fantastiske defensiv. Men der er tegn på at defensiven er ved at knække, da der er gået minimum tre eller flere mål ind i de sidste tre kampe. Flyers laver selv en del mål, og chancen for sejr ser god ud. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,14 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Philadelphia Flyers kampen i ordinær tid

I et godt stykke tid var der mange ligheder mellem nattens to modstandere, da begge var uden det normale førstevalg på målmandspositionen. Nu er Carter Hart tilbage på mål for Philadelphia, imens Columbus dog stadig er uden Korpisalo. Der er ingen tvivl om, at erstatningen Elvis Merzlikins hos Blue Jackets har stået fænomenalt i Korpisalos fravær. Men har han også stået en hel del kampe, og begynder nu måske at vise lidt træthed. Som det har været i flere måneder regner skaderne stadig ned over Columbus, hvor Atkinson igen er ude.

Philadelphia er i den modsatte situation, hvor Hart som skrevet er tilbage på holdet. Det gør at Flyers kan vælge mellem Hart eller Elliott, og det giver dem en fordel over Columbus. Offensivt er Flyers også Blue Jackets overlegne, og har scoret hele 193 mål mod de 155 fra Columbus. Flyers har udover seks gode forwards også to backs, som byder ind med en masse i offensiven. Unge Provorov og rutinerede Niskanen har henholdsvis 30 og 29 point i sæsonen, og er begge en del af Philadelphias powerplay kæder. Derudover har holdet en hel del med masser af point, i Couturier, Konecny, Giroux, Voracek, Van Riemsdyk og Hayes. Alle spillere, som er i stand til at afgøre en kamp som nattens opgør!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Philadelphia Flyers og Columbus Blue Jackets ender med en hjemmebanesejr til Philadelphia mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,14 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund