Kamp: Odense Boldklub vs FC Midtjylland

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 1,97

Units: 2/5

Spilstop: 25 november kl. 19:00

Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

Dagens to modstandere i Superligaens mandagskamp, er Odense Boldklub som hjemme møder førerholdet FC Midtjylland. Og udeholdet FCM har helt sikkert hævn i tankerne, da deres eneste nederlag i ligaen er kommet mod netop OB. Siden er fulgt fem sejre, og FCM virker stærkere end nogensinde. Især på udebane har førerholdet været helt uhyggelige, og har således vundet hele syv af deres otte kamp. Den sidste er endt uafgjort, mod mestrene fra FC København.

Formen er altså på plads, og det samtidig med at kynismen er på et uset højt niveau. I deres otte udekampe har de således scoret 13 mål, og blot lukket to mål ind bag Jesper Hansen. Odense kommer fra et utroligt skuffende nederlag på 3-4 i sidste runde, hvor de ikke formåede at slå Lyngby. FCM kommer derimod fra en storsejr over selveste FCK på hele 4-1, og selvtilliden er skyhøj hos midtjyderne. Hos Danske Spil kan du få det flotte odds 1,97 for sejren.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

Defensiven og offensiven kører begge på skinner for FCM, og de begynder at ligne et mesterhold. Træner Brian Priske er i ugens løb blevet belønnet med en fuldtidskontrakt, og hvilken bedre måde at fejre det på, end endnu en sejr til samlingen. Priske har fortsat det flotte arbejde fra den forrige træner, og har virkelig fået det flotte spil frem. Modsat OB, som hovedsageligt sætter deres lid til deres to angribere Svendsen og Kadrii. Så har FCM adskillige farlige folk, der kan afgøre kampene. Stjernen på holdet er uden tvivl brasilianske Evander, som igen i år viser et højere niveau end de fleste andre spillere i Superligaen.

Han har allerede scoret fem mål, og lavet seks assister hvilket rækker til at være topscorer hos FCM. Kort efter Evander har FCM to spillere, som begge har scoret fire mål i Anderson og Kaba. Især Anderson fra Island har imponeret alt og alle, med mål og flotte præstationer på banen. Den unge offensiv spiller fik chancen, efter Wikheim blev solgt kort før transfervinduet lukkede. Han har grebet chancen, og er nu fast mand i det offensive firkløver der også tæller Marcondes, Mabil og Evander. Helt fremme har FCM Kaba, som stadig mangler at ramme det niveau de forventer, men gør han det bliver FCM nær ustoppelige!

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder på udebane over Odense i aftenens danske Superliga opgør, til odds 1,97 hos bookmakeren Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400