Dagens spilforslag og odds: FC København vinder med mindst 2 mål!

Kamp: FC København vs The New Saints

Spilforslag: FC København vinder med 2 eller flere mål

Odds: 1,40

Units: 4/5

Spilstop: 31 juli kl. 19:45

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften spiller de danske mestre FC København returopgør, imod The New Saints fra Wales. Aftenens kamp spilles på hjemmebanen i Parken og det forventes, at TNS vil få det meget svært. I det første opgør så vi da også, hvordan FCK legende let fik hevet en 2-0 sejr med hjem. Efter 2-0 målet cruisede københavnerne faktisk bare kampen hjem, og på hjemmebane burde de være endnu mere overlegne.

Vi tror på, at FCK igen kan få en sejr, hvor de er to 2 mål bedre, eller måske endda endnu højere mod upåagtede TNS. Hos bookmakeren Bet365 kan du spille op FCK i asian handicap, hvor de fra start er bagud med minus 1,5 mål. Dette betyder, at for at vinde dit spil, skal FCK altså vinde kampen med minimum 2 mål. Du får odds 1,40, hvis mesterholdet formår, at kopiere resultatet fra første opgør, eller endda forbedre det.

 

Derfor vinder FC København med mindst 2 mål

Klasseforskellen på de to mandskaber, var meget tydelig i FCK sejren i Wales. Danskerne måtte endda kæmpe med en helt igennem forfærdelig bane, at spille fodbold på. FCK gik også lidt i stå efter, at de fik to skader til Sotiriou og Falk. Nu gælder det dog hjemmebanen i Parken, og selvom Falk ikke er klarmeldt, er Sotiriou dog med i truppen. Han kunne godt tænkes, at få chancen fra start, sammen med adskillige andre på holdet, som ikke er faste startere.

Efter Robert Skov noget overraskende blev solgt til tyske Hoffenheim i weekenden, er der nu også en plads åben på holdkortet. Carlo Holse ligner den oplagte kandidat til, at cementere pladsen skal være hans. Det kan han gøre med en god præstation mod TNS i aften. Derudover er der et stort pres på Varela og Bengtsson på venstrebacken, eftersom FCK netop har bekendtgjort købet af den tidligere stjerne Bryan Oviedo. Han er dog ikke i aftenens kamp, og dermed kan de to vise sig frem, og give Ståle Solbakken hovedpine over hvem der skal besidde pladsen i fremtiden.

Endelig kan spillere som Jens Stage, Nicolaj Thomsen og unge Mohamed Daramy også tænkes en startplads. Alle spillere, som ikke har bidt sig fast i Ståles foretrukne startelver. Det kan der ændres på, med en stærk præstation i returopgøret mod TNS.

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder Champions League returopgøret imod The New Saints, med minimum 2 mål, til odds 1,40 hos bookmakeren Bet365.

 

Følg spilforslaget nu