Dagens spilforslag og odds: Favoritten Viborg slår Fredericia!

Kamp: Viborg vs Fredericia

Spilforslag: Viborg vinder kampen

Odds: 1,85

Units: 3/5

Spilstop: 21 august kl. 18:30

Bookmaker: Danske Spil

 

Følg spilforslaget nu

 

I den danske NordicBet Liga er der dømt topkamp i midtugens kamp, hvor Viborg skal møde Fredericia. Efter fjerde spillerunde ligger Viborg nummer to, imens Fredericia er nummer fire. Det er da også to af de hold, som det forventes skal kæmpe med om oprykning der i aften skal i spil. Viborg har meget gode muligheder for, at bygge videre på deres flotte historik med endnu en sejr. Viborg har således vundet tre af de sidste fire kampe, som de to mandskaber har spillet i NordicBet Ligaen.

Det sidste opgør endte med pointdeling efter 2-2. Resultaterne taler sit tydelige sprog om et Viborg mandskab, der har et rigtig godt tag på Fredericia. Viborg har imponeret stort indtil nu i denne sæson, og har 10 point fra deres fire kampe. Mere imponerende er det dog, at de stadig ikke har lukket mål ind, og samtidigt har offensiven formået at score seks mål. Hos bookmakeren Danske Spil kan du få odds 1,85, hvis Viborg besejrer Fredericia. Det tror vi på lykkes dem endnu engang, så de fortsætter deres flotte sæsonstart med endnu en sejr!

 

Derfor vinder Viborg kampen

Som skrevet har Viborg virkelig taget teten, over de sidste par opgør mod Fredericia. Jacob Neestrup har fået en regulær drømmestart, på livet som Viborg træner. Og nu gælder det altså et vaskeægte topopgør i den danske 1. division. Neestrup er også i besiddelse af et rigtig stærkt mandskab, der tæller tidligere Superligaspillere, som Fischer, Scheel, Agger, Mensah og Sivebæk. På målmandsposten har Viborg været rigtig stærke, men der er alligevel lidt skår i glæden. Da den faste målmand Lucas Lund Pedersen er blevet skadet, og er ude i op til et år. Can Dursun forventes, at indtage pladsen og skal nu forsøge at cementere sig pladsen som fast målmand.

Selvom det kan tænkes, at det bliver et savn at mangle sin faste målmand, så er det måske alligevel ikke sikkert at det vil ske. I sommers hentede Viborg nemlig den tidligere danske landsholdsmålmand Jesper Christiansen ind til trænerstaben. Viborgs fornemme start, hvor de stadig ikke har lukket mål ind i ligaen er helt sikkert til hans fortjeneste. Nu gælder det Christiansen, at guide Dursun på samme fornemme vis, som det var lykkedes med Lund. En solid defensiv kan bære hold langt i ligaen, og for Viborgs vedkommende har de endda også farlige folk i offensiven. Det lugter lidt af endnu en Viborg sejr i aftenens kamp!

Dagens spilforslag lyder hermed: Hjemmeholdet Viborg vinder over Fredericia i aftenens opgør i NordicBet Ligaen. Til odds 1,85 hos bookmakeren Danske Spil.

 

Følg spilforslaget nu

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift