Dagens spilforslag og odds: Få mål i Toronto Maple Leafs vs St. Louis Blues!

Kamp: Toronto Maple Leafs vs St. Louis Blues

Spilforslag: Under 6,5 mål

Odds: 1,58

Units: 3/5

Spilstop: 8 oktober kl.01:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter en ufattelig lang sommerpause, er verdens bedste ishockeyliga NHL endelig gået i gang igen. I nat skal Toronto Maple Leafs møde de regerende Stanley Cup mestre St. Louis Blues, og vi tror på det bliver en målfattig kamp. De sidste tre gange holdene har mødtes, er kampene endt med få mål. Således er de tre opgør endt med 1-1, 1-4 og 2-2, og det er derfor ikke svært at forestille sig kampen igen kan blive uden mange mål.

Hvis vi ser på rene hjemmekampe, så er det rent faktisk de seneste fem opgør, som er endt med maksimum fem mål. Nattens kamp er mellem to mandskaber der har hver sin styrke i hockeyspillet, det ene i offensiven og det andet i defensiven. Toronto har en formidabel offonsiv, men vi tror alligevel det bliver defensiven som sejrer i denne kamp. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 1,58, hvis der ikke kommer flere end seks mål i kampen.

 

Derfor kommer der ikke flere end 6 mål i ordinær tid

Som skrevet er der tale om to vidt forskellige mandskaber, der har forskellige styrker. Toronto har dog over sommeren hentet et par stærke defensive spillere ind på holdet, i form af Barrie og Ceci. De har tilsluttet sig de allerede stærke defensive spillere, Rielly og Muzzin og de fire udgør en stor del af Toronto defensiven. På mål har Maple Leafs et velkendt ansigt for de fleste danske fans, hvor Frederik Andersen står som en sidste sikker skanse. Han har gennem de sidste sæsoner spillet flot hockey, men er blevet svigtet af et hold som har haft fokus i offensiven. Det ligner dog, at Toronto nu også skifter lidt fokus og forsøger, at spille en god gang defensiv hockey.

Hos St. Louis er de et helt igennem flot spillende forsvarshold. Der da også besidder lige præcis det der skal til for, at holde modstanderne fra at lave mange mål. På mål har de sensationen fra sidste år, Jordan Binnington som er udset til at være første målmand i denne sæson. Derudover har de også et fantastisk forsvar med spillere som, Pietrangelo, Parayko og Dunn. Lige op til sæsonstarten fik de endda også hentet Faulk ind, så om muligt ser e faktisk endnu stærkere ud i år!

Dagens spilforslag lyder hermed: Der bliver ikke scoret flere end seks mål i nattens NHL kamp imellem Toronto Maple Leafs og St. Louis Blues. Hos Nordicbet får du odds 1,58 for spillet på under 6,5 mål.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund