Dagens spilforslag og odds: Er uafgjort forudbestemt?

Kamp: U21 Frankrig vs U21 Rumænien

Spilforslag: Uafgjort

Odds: 1,85

Units 3/5

Spilstop: 24 juni kl.21:00

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

I U21 EM slutrunden er der i gruppe C opstået en noget pudsig situation. Frankrig og Rumænien kan begge gå videre til semifinalen med et uafgjort resultat. Ender kampen med pointdeling, vil begge hold således være sikret kvalifikation fra gruppe C. Det er da også et marked, hvor bookmakerne har uhørt lave priser på et uafgjort resultat i en fodboldkamp!

Hos Betfair finder vi i skrivende stund det højeste odds, nemlig 1,85 pengene igen hvis den ender uden en vinder. Hvis der skal findes en vinder, er Frankrig større favorit end Rumænien. Men det er ikke svært at forestille sig, at begge mandskaber vil søge at undgå et nederlag. Frankrig har vundet deres to kampe med 2-1 over England og 1-0 over Kroatien. Anderledes målrige har Rumæniens kampe været, 4-1 over Kroatien og en 4-2 sejr over England. Det er disse resultater der har bragt begge mandskaber, til dette tredje og sidste opgør i gruppe C.

 

Derfor ender kampen uafgjort

Som skrevet har både Frankrig og Rumænien alle interesser i, at spille uafgjort i aftenens kamp. Udover det åbenlyse, at begge landshold gerne vil spille sig i semifinalen. Så er der for Frankrigs hensyn, højest sandsynligt den lille bagtanke, at de hellere ser Rumænien kvalificere sig, fremfor Italien. Et hold der vil indgyde højere respekt ved Frankrig end Rumænien. Spanien venter allerede i semifinalen. Og kan Frankrig have indflydelse på om det bliver Rumænien eller Italien som kommer med i knockout fasen. Kan det bestemt tænkes, at de vil udnytte sig af muligheden.

Om Frankrig kan vise sig at være kyniske nok, må tiden vise. Vi går rundt i det danske og har en formodning om, at aftalt spil er en by i Rusland. Men faktum er, at selv det danske A-landshold tilbage i 2004, spillede en mærkværdig kamp imod vores svenske naboer. Det var en kamp hvor begge hold stod til, at gå videre fra deres EM gruppe, og sende Italien ud i mørket. Op til kampstart gik snakken på, at der skulle spilles en fair kamp, og det bedste hold måtte vinde. Tydeligt var det dog for omverden, at begge hold gik ind til kampen og spillede på det uafgjorte resultat.

Rumænien og Frankrig kan gentage historien fra EM i 2004 mellem Danmark og Sverige og igen sende Italien ud af U21 EM 2019. Idet Italien lige pt. ligger til den vigtige sidste semifinaleplads, via de bedst placerede hold.

Dagens spilforslag lyder hermed: Frankrig vs Rumænien ender uafgjort ved U21 EM, til odds 1,85 hos Betfair.

 

Følg spilforslaget nu

Bookmakeren betfairs officielle logo