Kamp: Calgary Flames vs Buffalo Sabres

Spilforslag: Kampen ender uafgjort ( i den ordinære spilletid )

Odds: 4,00

Units: 2/5

Spilstop: 6 december kl. 03:00

Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

I nat mødes to mandskaber, som ofte ender med at spille mere end blot tre perioder. Edmonton Oilers tager hjemme imod Pittsburgh Penguins, i et opgør der skriger på en afgørelse i overtiden. Flere ting peger mod dette, da de seneste tre indbyrdes opgør er gået i overtid to gange. Imens det endda er sket hele fem gange i de seneste otte kampe. Alle kampe er dog helt lige mellem disse to hold, hvor de tre kampe der er blevet afgjort i ordinær tid, er blevet vundet 4-3, 3-2 og 3-1.

Oilers kæmper med, at score mål lige pt. I de seneste to kampe har de dog heller ikke lukket mange ind. Så kampen i nat kan nemt blive en tæt og målfattig affære, hvilket tegner godt for et spil på uafgjort. I en kamp med to hold der så ofte før har spillet tætte kampe, spår vi altså at det sker igen i nat. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 4,40 for det uafgjorte resultat i ordinær spilletid. Et glimrende odds, der er vel værd at smide en skilling efter!

 

Derfor ender kampen uafgjort i ordinær tid

Oilers er inde i en skidt stime med fem nederlag i de sidste seks kampe, men har dog spillet bedre i de seneste to kampe. Her har de blot lukket et og to mål ind, hvilket har budt på en sejr og et nederlag. Før de to kampe var Edmontons problem simpelthen, at de lukkede for mange mål ind. Målmand Mikko Koskinen har dog løftet sit niveau betydeligt, hvilket har givet Oilers chancen for at vinde. Kan han fortsætte det flotte spil, burde Oilers kunne holde styr på Pittsburgh.

Hos Penguins har de også en målmand der står godt, og rent faktisk har overtaget positionen som førstekeeper. Matt Murray havde en dårlig periode, hvor der gik mange mål ind på den ellers gode målmand. Så fik Tristan Jarry chancen, og han har grebet den med kyshånd. Han har spillet fire kampe i træk, og ligner altså Pittsburghs nye starter. De har begge vundet 10 kampe, og tabt fem. Men imens Murray har lukket hele 58 mål, har Jarry blot lukket imponerende 26 ind og også har flotte tre clean sheets. Begge hold har offensive kræfter, McDavid, Draitsaitl, Rust, Malkin, Guentzel osv. Så hvis ikke kampen allerede er helt lige inden afslutningen af tredje periode, så har begge hold niveauet til at udligne!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Edmonton Oilers og Pittsburgh Penguins ender uafgjort i ordinær spilletid. Hos Nordicbet får du odds 4,40 for resultatet.

 

NordicBet Følg spilforslaget nu

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund